Artikeln innehåller reklamlänkar

”Fifty shades”-stjärnan Jamie Dornan har blivit pappa igen

Fifty shades of Grey-stjärnan Jamie Dornan har blivit pappa igen.

Filmstjärnan Jamie Dornan har blivit pappa igen. Det var i helgen som hustrun Amelia Warner berättade att de fått en tredje dotter. ”Så stolt över dessa tre fantastiska flickor", skriver Amelia Warner på Instagram.

Fifty shades of grey -stjärnan Jamie Dornan, 36, och hustrun Amelia Warner, 36, har blivit föräldrar för tredje gången. Det var på Instagram som Amelia Warner berättade om bebislyckan och att paret nu fått en tredje dotter.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

”Så stolt över dessa tre fantastiska flickor. Det är en ära att få vara deras mamma. Känner mig otroligt lycklig i dag”, skriver Amelia Warner på Instagram under en bild på tre små barnskor.

Jamie Dornan och Amelia Warner har hållit graviditeten och förlossningen ur rampljuset fram tills nu, men har ännu inte bekräftat dotterns namn.

Paret som varit gifta sedan 2013 har sedan tidigare döttrarna Dulcie, 5, och Elva, 3, tillsammans. Det var i oktober förra året som paret gick ut med att de väntade sitt tredje barn och Jamie Dornan har tidigare uttryckt sin kärlek och passion för familjelivet.

– Det är fantastiskt. Det är det mest magiska som jag någonsin har varit med om. Jag älskar det.

– Jag vill vara upptagen, men jag är även medveten om att jag är en ung pappa och vill tillbringa tid med mina barn. Så de följer med mig överallt, vilket vi har råd att göra just nu innan barnen börjar skolan, har han berättat i This Morning 2016 enligt The Mirror.

Jamies lyckobesked efter sorgen

Paret gick ut med bebislyckan bara månader efter att Jamie talat ut om sorgen över sin mammas död, skriver The Mirror.

– När jag blickar tillbaka på den tiden är den väldigt blurrig, jag fick växa upp väldigt fort, har han berättat för sajten.

Filmstjärnans mamma, Lorna, dog 1998, när Jamie endast var 16 år gammal.

Jamie Dornan är mest känd för sin roll som Christian Grey i filmen Fifty shades of Grey, men har även spelat stora roller i tv-serier som The fall, Death and nightingales och Once upon a time.

LÄS MER: Jamie Dornan vill inte göra mer ”Fifty shades of Grey” – är detta anledningen?

LÄS MER: Pappan om Fifty shades of Grey-stjärnans succé: ”Inget för mig”

FOTO: TT

SENASTE NYTT!