Artikeln innehåller reklamlänkar

Fansens undran: Väntar Justin och Hailey barn?

hailey Baldwin och Justin Biber väntar barn

Ryktet säger att Justin Bieber friade till Hailey Baldwin för att hon väntade deras gemensamma barn.

Väntar turturduvorna Justin Bieber och Hailey Baldwin barn…? Hmm. Det var i somras som Justin gick ner på knä och Hailey svarade ja, och enligt den amerikanska sajten X17 Online ryktas det om att paret förlovade sig med anledning av att Hailey väntade deras första barn!

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Andra rykten säger däremot att paret därefter setts kramandes och gråtandes i en park i Brooklyn för ett par veckor sedan, och att det hela ska ha berott på att paret förlorat det barn som ska ha legat i Haileys mage.

Om något av det här stämmer eller inte finns det däremot ingen säker källa på. Men den amerikanska sajten vet däremot att Hailey har besökt samma läkare två gånger under samma vecka, och varje gång har hon varit där i sällskap av Justin.

På sajten finns en video publicerad av en reporter som filmar paret på väg in till läkaren. Förutom att sajten grottar ner sig i gravidryktena så finns det fans som spekulerar i samma spår.

”Teori: Justin friade till Hailey för att hon var gravid med hans barn”, skriver en person på Twitter.

”Hailey är gravid, kom ihåg vart ni hörde det först”, skriver en annan.

Ja, vad säger ni? Tror ni att det ligger något i det här? Är Justin Biber och Hailey Baldwin sugna på ett barn? Har det funnits ett barn med i bilden?

Här är Justin Bieber och Hailey Baldwins kärlekshistoria:

December 2015: Justin Bieber och Hailey Baldwin var ett par redan för flera år sedan.

Juni 2018: Justin Bieber och Hailey Baldwin sågs lämna hans hotellrum tillsammans. De båda vinkade och spexade och verkade mycket glada.

Juni 2018: Romansryktet satte fart när bilder på paret läckte ut. De såg nämligen ut att vara mer än bara vänner när Hailey Baldwin hjälpte en blöt Justin Bieber att torka av sig efter ett dopp.

Juli 2018: Justin Bieber och Hailey Baldwin promenerar runt i New York hand i hand. Att de är ett par är det ingen tvekan om längre.

Justin Biebers pappa la ut detta inlägg på sin Instagram i samband med förlovningen.

Även Justin Biebers mamma la ut en bild på paret på sin Twitter med texten ”Love Love Love Love Love Love Love”.

LÄS OCKSÅ: Chockbeskedet: Därför skjuter Justin Bieber upp bröllopet

LÄS OCKSÅ: Efter nya relationen: Selena Gomez erkänner saknaden efter Justin Bieber

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!