TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Fansens undran efter Khloés inlägg: "Har ni gjort slut?"

31 aug, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Nu undrar Khloé Kardashians följare om hon gjort slut med Tristan Thompson eftersom hon delar sorgliga kärlekslåtar på sin Instagram.
Efter att Khloé Kardashian delat en massa sorgliga kärlekslåtar undrar hennes följare nu om hon och Tristan Thompson har gjort slut efter hans otrohet i våras.
Annons

Många har nog låst in sig på sina rum och spelat sorgliga kärlekslåtar efter att man gjort slut med någon. Men Khloé Kardashian, 34, gör det inför sina 78,5 miljoner följare på Instagram!

Häromdagen började hennes fans spekulera i om hon och pojkvännen Tristan Thompson, 27, gjort slut efter att hon började dela en massa låtar på sin instastory om uppbrott. Tristan Thompson var otrogen mot henne i våras, och musiken som Khloé Kardashian delade är en skrämmande påminnelse om det.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Första låten hon framförde var On my own, av Patti LaBelle och Michael McDonald. Ett stick i låten påminner väldigt mycket om Khloé Kardashians och Tristan Thompsons förhållande.

“Så många löften som aldrig sades. Nu vet jag vad min kärlek till dig kostar. Nu pratar vi om skilsmässa, och vi är inte ens gifta” sjunger dem i sången.

Men det är inte slut där!

Strax senare delade Familjen Kardashian-stjärnan ännu en göra slut-låt, Anita Bakers I apologize där låttexten lyder:

Annons

“Jag förlåter dig, åh ärligt och sant, för jag vet vad som är fel så jag sjunger den här sången. Och jag ska försöka ta mig igenom det, och försonas med dig.”

Hmm… lustigt sammanträffande…

Men Khloé Kardashian fortsätter att dela hjärtskärande musik och fortsätter med Brandys Nothing:

“Jag är ingenting utan dig, älskling. Ingenting, och det driver mig till vansinne. Ingenting, ingen, jag är så ensam”.

Hon avslutar starkt med en fjärde låt, Ameries All I have.

“Allt jag har att ge, den här sista kyssen. Jag vet att det inte är tillräckligt, trodde aldrig vår kärlek skulle ta slut.”

Ouch!

Nu undrar fansen såklart vad det är som får Khloé Kardashian att dela så sorgsen musik.

“Har du verkligen gjort slut med Tristan?” är bara en av många oroliga kommentarer på Twitter.

Hur skulle du tolka det hela..?

FOTO: IBL

Annons