LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Fansens glädje över Katy Perry och Orlando Blooms förlovning

16 feb, 2019 
AvSarah Mansouri
Orlando Bloom friade till flickvännen Katy Perry på alla hjärtans dag
Det har varit ett förhållande som gått väldigt mycket upp och ner, men nu verkar det minst sagt som att det går spikrakt uppåt – på alla hjärtans dag friade Orlando Bloom till flickvännen Katy Perry och fansen är överlyckliga för deras skull.
Annons

Artisten Katy Perry, 34, och skådespelaren Orlando Bloom, 42, har haft ett av-och-på-förhållande sedan 2016. De gick på galor tillsammans, anordnade fester och reste jorden runt tillsammans, fram tills att de båda gjorde ett officiellt uttalande i mars 2017 om att de tagit en paus.

Men så förra året fann de åter kärleken till varandra och blev ett par igen – denna gången för att få det att funka för alltid.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Sajten Radar Online rapporterar nämligen att på alla hjärtans dag så gick Orlando ner på knä och friade till sin kärlek, vilket de båda gick ut med via Instagram dagen efter.

Katy lade upp en supergullig bild på henne och hennes framtida make där den vackra förlovningsringen syns tydligt. Det är en röd, unik diamantring som ser ut som en blomma och i texten har hon skrivit ”full bloom”.

Den romantiska bilden badar i hyllningar från överlyckliga fans som grattar paret till förlovningen.

”Det här fick mig att bli tårögd. Jag är så glad för dem”

Annons

”Kärlek är i luften och har landat på din hand. Så vacker, vilken lycklig man!”, skriver en följare, medan andra passar på att visa sin stora beundran för förlovningsringen:

”Yay! Så exalterad för er, grattis, älskar ringen!”

”Vilken bedårande ring!! Så glad för er skull, ni förtjänar all lycka i världen”

Även Katys mamma Mary Hudson har delat med sig av den glada nyheten på Facebook.

”Titta vilka som förlovade sig på alla hjärtans dag!!”, skriver mamma Mary på en bild där kärleksparet står under en hjärtformad bro gjord av rosor.

Exet Russell Brand om hjärtesorgen

När bröllopet blir återstår att se, men det blir inte första gången som någon av dem gifter sig. Orlando har sonen Flynn, 8, tillsammans med modellen Miranda Kerr, 35, som han var gift med i tre år innan de separerade 2013.

Katy var i sin tur gift med komikern Russell Brand, 43, under ett år innan de skildes åt 2011. I nya boken Mentors: How To Help And Be Helped som Russell skrivit, avslöjar komikern allt om deras hemska skilsmässa. Han säger bland annat att han försökte ta itu med sin hjärtesorg genom att ha sex med så många kvinnor som möjligt, det rapporterar Radar Online.

Han menar att uppbrottet var väldigt smärtsamt för honom, eftersom att det betydde att de totalförstörde sina bröllopslöften.

Vi på Hänt hoppas att kärleken mellan Katy och Orlando inte slutar på samma sätt och att de lever lyckliga tillsammans! Grattis säger vi!

FOTO: IBL/David Fisher

Annons