TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Fansens oväntade upptäckt i bilden på Chrissy Teigen: ”Så lika!”

17 feb, 2019 
AvLotta Gray
Chrissy Teigan och Selena Gomez lika som bär
Chrissy Teigens bild på sig själv som ung förvillar följarna. Många tycker nämligen att hon är på pricken lik en annan Hollywoodkändis.
Annons

Chrissy Teigen, 33, gift med artisten John Legend, 40, välte nätet nyligen när hon la upp en bild på sig själv i 13-års ålder på Instagram. På bilden bär hon en röd topp och en vit kjol och det mörka håret inramar ett stort leende. Och följarna häpnar över den slående likheten med sångerskan Selena Gomez, 26, enligt Hollywoodlife.

”Men gud, det är ju Selena Gomez!”

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Herregud så lik Selena!”.

”Wow! Du ser ut Selena Gomez som ung!”,

”Whaaat! Var helt säker på att det var Selena, en kopia!”,

”Ni har samma leende och hår!”, är några av kommentarerna till bilden.

Ingen av av stjärnorna har kommenterat bilden

Varken Chrissy eller Selena har kommenterat likheten. Men kanske kan det ändå pigga upp Selena som i oktober förra året varit inlagd på sjukhus två gånger. Efter sin njurtransplantation för drygt ett år sedan har stjärnan låga blodvärden, vilket är anledningen till hennes sjukhusvistelse.

Under det senaste sjukhusbesöket drabbades hon av ännu en panikattack.

Annons

– Hon har haft några jobbiga veckor, och panikattacken på sjukhuset var det som fick det att tippa över, säger en källa till People.Chrissy har fullt upp med familjelivet. Det var kärlek vid första ögonkastet för supermodellen och maken John Legend. De träffades för ungefär elva år sedan när Chrissy var med i hans musikvideo till låten Stereo och det slog kärleksgnistor direkt.Dock gick det gick flera månader innan de officiellt blev ett par. På en resa till Maldiverna år 2011 förlovade sig paret och gifte sig sedan två år senare och tillsammans har de barnen Luna, 3, och Miles, sju månader.

Tycker du att kvinnorna är lika? Titta på bilderna nedan:

FOTO: John Nacion/TT

Annons