Fansens oro: Vänner-stjärnan oigenkännlig

Skådespelaren Matthew Perry, känd som Chandler Bing i populära tv-serien "Vänner", har inte sin bästa period i livet just nu. Efter att näst intill oigenkännlig ha fångats på bild i New York, börjar fansen nu bli oroliga.

“Vänner”-stjärnan Matthew Perry, 47, skapar oro bland fansen. Efter att han svullen och sliten fångats på bild på väg till ett läkarbesök i New York, har rykten om att han fallit tillbaka till sin ohälsosamma livsstil, spritts som en löpeld.

Skådespelaren har under flera år haft problem med alkoholen och han ska även ha erkänt att han ofta dök upp bakfull till inspelningarna av “Vänner”, skriver Radar Online.

– När jag hade problem var det så offentligt eftersom jag jobbade med en tv-serie som 30 miljoner människor såg, har Perry tidigare sagt till Hollywood Reporter.

Matthew Perry i slutet av juli i år.

När det var som värst med hans alkoholmissbruk, startade Matthew Perry “The Perry House”, ett projekt där missbrukare får hjälp med sina problem. Men detta ska han ha sålt under förra året. Kort efter detta gästade han “Seth Meyer´s Late Night show”, där han ska ha uppträtt märkligt och sluddrat när han svarade på frågor.

Just nu arbetar skådespelaren med Broadway-showen “The End of Longing” som hade premiär i maj i år.

Läs också: Matthew Perrys skräckbesked om nya Vänner: ”Mardröm”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!