Artikeln innehåller reklamlänkar

Fansens oro: Har Gigi Hadid och Zayn Malik gjort slut igen?

Fansens oro: har Gigi Hadid och Zayn gjort slut igen?

Modellen Gigi Hadid och sångaren Zayn Malek återförenades efter att ha gjort slut tidigare i år. Nu tror dock fansen att förhållandet än en gång har tagit slut.

Den tidigare One Direction-sångaren Zayn Malik, 25, och supermodellen Gigi Hadid, 23, blev ett par i slutet av 2015. Då hade Zayn brutit förlovningen med sin fästmö, artisten Perrie Edwards, 24. Även Gigi Hadid var nybliven singel efter att ha gjort slut med Joe Jonas, 28, tidigare i pojkgruppen Jonas Brothers. I våras gjorde de slut efter två år tillsammans och fansen var förkrossade.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Det ska ha varit deras karriärer som satte stopp för förhållandet, då det var svårt att få det att fungera när de båda två ständigt var på resande fot. Men några månader efter uppbrottet kom bilden på paret när de kysste varandra och spekulationer om en återförening satte igång. Därefter syntes de ofta ihop och började återigen posta bilder på varandra på sina respektive sociala medier. 

Nu tror dock fansen att paret ska ha gjort slut igen skriver sajten Hollywood life. Anledning är att Zayn inte längre följer Gigi på Instagram. Dessutom är den senaste bilden på de två tillsammans upplagd för flera månader sedan. Då postade Gigi ett foto på sig och Zayn mysandes ihop.

”Flyger hem till mitt lyckliga ställe”, skrev hon då. 

Fansens oro

Enligt Hollywood life ska Zayn i dagarna ha lagt upp en bild på sig själv. Där ska hans kusin ha skrivit i en kommentar ”Genom det bästa och det värsta, tar en kula för dig. Fortsätt vara glad min bror”. Det oroade genast fansen som nu tror att något har hänt Zayn. Många tror att det är just ett uppbrott från Gigi som gör att sångaren mår dåligt. 

Ytterligare ett tecken på att förhållandet än en gång har tagit slut är att de inte setts ihop överhuvudtaget sedan oktober. Då fångades de på en paparazzibild när de lämnade hans lägenhet. Förra gången de gjorde slut skrev de båda om det på Instagram. Det återstår att se om de snart väljer att berätta sanningen för fansen som nu är riktigt oroliga för paret. 

LÄS MER: Slut mellan Zayn Malik och Gigi Hadid – bekräftar själva: ”För evigt tacksam”

LÄS MER: Liam Payne bekräftar: One Direction kommer återförenas

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!