Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Fansens oro efter detaljen i bilden på Lady Gaga: ”Bekymrad”

12 feb, 2019 
AvSarah Mansouri
Lady Gaga kom utan fästmannen Christian Carino och förlovningsring på Grammy Awards
Lady Gaga och fästmannen Christian Carino har ofta setts visa sin kärlek för varandra i offentligheten. Men när Lady Gaga var på Grammy Awards kom hon utan både fästman och förlovningsring.
Annons

Nyligen hölls den prestigefulla galan Grammy Awards för att uppmärksamma framstående prestationer inom musikbranchen. En stjärna som var på plats var Stefani Joanne Angelina Germanotta, 32, kanske mer känd som artisten Lady Gaga, som fick gå hem med tre priser. En av dessa var för bästa popduo som hon vann tillsammans med kollegan och skådespelaren Bradley Cooper, 44, för låten Shallow från succéfilmen A Star is Born.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Bradley var inte på plats under Grammy Awards eftersom han befann sig i London. I ett känslosamt tal tackade hon sin vän och kollega.

– Jag vet att han vill vara här. Bradley, jag älskade att sjunga den här låten med dig, sa artisten och fortsatte:

– Om jag inte får en chans att säga detta, så vill jag bara säga, jag är så stolt över att vara en del av en film som uppmärksammar psykisk ohälsa. Det är så viktigt, sa Lady Gaga.

Annons

Enligt uppgifter till In Touch Weekly hade Lady Gaga en fantastiskt Grammy-kväll med alla sina priser – men många reagerade på att fästmannen Christian Carino, 50, inte var på plats och att något fattades på 32-åringens ringfinger.

Fansen oroliga

Trots att Lady Gaga bar en glammig utstyrsel på Grammy Awards, var det många fans som snabbt reagerade på att hon inte hade på sig sin förlovningsring. På Twitter var fansen inte sena med att dela med sig av sin oro.

”Har någon märkt att Lady Gaga inte har på sig sin förlovningsring?! på Grammys”

”Undrar varför Lady Gaga inte har på sig sin förlovningsring ikväll??”, skrev några oroliga fans medan en tredje uttryckte bekymmer för artistens lycka.

”Jag är så bekymrad över att Lady Gaga inte har på sig sin förlovningsring ikväll. Jag vill bara att hon ska vara lycklig.”

Förlovningen mellan Lady Gaga och Hollywood-agenten Christian blev officiell i höstas, men rykten om att paret var förlovade började florera redan i somras. Senast i början av månaden verkade det som att allt var bra mellan det kända paret, då artisten hade på sig förlovningsringen på en lunch för Oscarsnominerade.

Annons

I januari tog Lady Gaga hem ett pris på Golden Globes och i samband med det lade Christian upp en gullig bild på sin Instagram på deras roliga lilla efterfest. På bilden syns Lady Gaga i sängen med ett paket flingor på ena sidan av henne och hennes trofé bredvid henne på andra sidan.

Vad avsaknaden av ringen på fingret nu innebär återstår att se, men vi på Hänt hoppas såklart att Lady Gaga mår bra!

FOTO: IBL/Chelsea Lauren, IBL/Eric Charbonneau

Annons