Fansens oro efter Ariana Grandes mystiska meddelanden

Ariana Grande har inte mått bra sedan hennes expojkvän Mac Miller gick bort.

Sångerskans tweets är ett desperat rop på hjälp. Nu ångrar Ariana Grane dem samtidigt som hon ber om förståelse för sitt beteende.

Sångerskan  Ariana Grande, 23, har den senaste tiden haft det extremt jobbigt i sitt privatliv. Hennes expojkvän, rapparen Mac Miller, gick nyligen bort och hittades död i sitt hem, bara 26 år gammal. Paret var tillsammans i två år men i maj gick de skilda vägar. Ariana Grande grät dock inte floder utan förlovade sig snabbt med sin nya pojkvän Pete Davidson, 24, i somras.

Men efter Mac Millers dödsfall har Ariana Grande inte mått bra. Den senaste tiden har hon tagit till Twitter för att uttrycka sig över sitt dåliga mående, och fans oroar sig över de märkliga och kryptiska tweets som hon kablat ut.

Kan jag bara få ha en enda bra dag, snälla”, skriver hon.

Jag är så trött“, är ett annat av hennes till synes desperata meddelanden.

Många av hennes trogna följare är oroliga och svarar med peppande tillrop.

Åh nej, Arianas meddelanden är fullständigt hjärtskärande, vi ber böner för dig vännen

Skydda Ariana Grande till varje pris

Jag vill bara att du ska veta att vi struntar i din turné, vi struntar i alla dina events, vi bryr oss inte om försäljning, vi bryr oss inte om något av detta. Vi bryr oss bara om dig och din hälsa och att du mår bra!” är några av de tusentals kommentarer sångerskan fått.

Ariana Grande har själv gått ut och svarat på varför hon var så öppen med sina känslor.

Mina änglar, jag har precis gått igenom en tuff månad, jag försöker läka och jag är bara en människa och jag skulle inte ha lagt ut de här tweetsen, jag borde veta bättre

Nu hoppas en hel värld på att hon snart ska må bra igen och hon har ställt in sin turné för tillfället för att kunna sörja i lugn och ro.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

LÄS OCKSÅ: Efter förra veckans psykiska sammanbrott: Tori Spellings äktenskap i kris

LÄS OCKSÅ: Här är kändisarnas 6 favorithotell i Sverige

FOTO: IBL, Twitter

SENASTE NYTT!