TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Fansen häpnar efter detaljen bilden på Lady Gaga och Bradley

04 mar, 2019 
AvSarah Mansouri
Bilden på Lady Gaga och Bradley Cooper förstärker romansryktena då Bradley har rött läppstift vid munnen. Liknande nyans som Lady Gaga har på läpparna.
Sedan Oscarsgalan har rykten om en eventuell romans gått varma. Efter att en gammal bild på Bradley Cooper och Lady Gaga börjat cirkulera igen så har kärleksryktena intensifierats ytterligare.
Annons

Stefani ”Lady Gaga” Germanotta, 32, och Bradley Cooper, 44, tog världen med storm med filmen A star is born, där de båda har huvudrollerna. I den musikaliska dramafilmen spelar de ett kärlekspar och på bioduken kan man se en riktig kemi mellan karaktärerna.

Den senaste tiden pratar många om kemin mellan Lady Gaga och Bradley, inte bara i filmen utan också i verkliga livet. Ett exempel är framträdandet de gjorde tillsammans på Oscarsgalan, då det minst sagt var hett mellan dem på scenen. Efteråt diskuterade fansen hejvilt romansrykten på sociala medier och många påstod att skådespelarna är förälskade i varandra.

Strax före Oscarsgalan blev det dessutom känt att Lady Gaga brutit sin förlovning med Christian Carino, 50, vilket spädde på romansryktena ytterligare. Samtidigt är Bradley fortfarande i ett förhållande – han är gift med modellen Irina Shayk, 33, och paret har en ettårig dotter tillsammans. Men det verkar alltså ändå inte stoppa fansen från att fortsätta att spekulera att det är mer än vänskap mellan Lady Gaga och Bradley.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Efter senaste duett-framträdandet fortsätter fansen leta efter bevis på att de kommer bli ett par i verkliga livet.

Läppstift i samma nyans

Radar Online rapporterar att det nyligen har börjat cirkulera ett foto på skådespelarkollegarna på internet. På bilden syns Lady Gaga i en silvrig klänning och med ett rött läppstift på läpparna – och bredvid henne står en leende Bradley.

”Läppstift på hans ansikte”, skrev ett fan på internet om bilden.

Och visst stämmer det faktiskt. Vid en första anblick på bilden kanske det går att missa, men vid närmare titt går det att se att Bradley har, vad som ser ut som, rött läppstift vid hakan nära läpparna – och det ser ut att vara samma nyans som Gaga har på ditt läppstift.

Bilden är tagen den 24 september förra året och ha bidragit till att kärleksryktena intensifierats – det är nämligen då de var på den stora filmens premiär i Los Angeles.

FOTO: TT

Annons