TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Fansens lyckönskningar efter Biebers bröllops- och babylycka: "Så glada för er skull!"

23 feb, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Tam tam tam taaa, tam tam tam taaa... Vi hör bröllopsklockor klinga ända från Hollywood när Bieber gifte sig igår. Men det var inte popstjärnan Justin Bieber som stod brudgum, utan hans pappa, Jeremy Bieber.
Annons

I höstas återförenades Justin Bieber, 23, med sin gamla flamma Selena Gomez, 25, till fansens förtjusning. Förhållandet har däremot inte mottagits lika väl av Selena Gomez familj.

– Hennes familj kommer aldrig att förlåta eller acceptera Justin för det han gjorde när det blev slut mellan honom och Selena 2014, sa en källa tidigare i år till E! News.

Någon som också har haft stora familjeproblem är Justin Bieber. Hans förhållande till sin pappa, Jeremy Bieber, 42, har varit ansträngt sedan fadern lämnade familjen när Justin var liten. Men på senare tid har relationen till pappan förbättrats, vilket Justin också varit noggrann med att påpeka på sin Instagram med flera kärleksfulla fader-son-bilder.

Igår gifte sig även pappa Bieber med sin flickvän Chelsey, som dessutom väntar en liten mini-Bieber. Justin lade själv ut en grattis-bild på sin Instagram, med orden:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Grattis till bröllopet och din nya baby Jeremy Bieber!”

Och Justin Biebers fans var inte sena med att lyckönska paret:

“Så glada för er skull Jeremy Bieber” skriver en följare medan flera är osäkra på vem som faktiskt gifter sig, om det är en bror till Justin eller popstjärnan själv eftersom likheten mellan Chelsey och Selena Gomez är slående!

Se bilderna från Justins återförening med Selena:

FOTO: IBL, Stella, Instagram

Annons