Artikeln innehåller reklamlänkar

Fansens kritik mot Justin Bieber efter händelsen på Coachella

Justin bieber kritiseras efter händelsen på coachella

Nu rasar fansen efter Justin Biebers comeback på Coachella. ”Det är som att han inte ens försöker”, skriver ett fan.

Det var för två år sedan som Justin Bieber senast stod på scen, i samband med världsturnén Purpose. Turnén varade i 18 månader, men världsstjärnan slutförde aldrig turnén utan ställde in totalt 14 konstnärer.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Turnén startade den 9 mars 2017 i Seattle och i slutet av september samma år uppträdde han för ett fullsatt Tele 2 arena i Stockholm. Enligt sajten Hollywoodlife ska anledningen till att han ställde in resten av världsturnén berott på ”oförutsägbara omständigheter”.

– Han behöver en paus och ser ut att ta den längsta pausen hittills i sin karriär. Han kanske inte är vän med Taylor Swift, men han beundrar hur hon bara kan försvinna och ge henne själv tid och han funderar på att göra samma sak och fokusera mer på sig själv, sa källan till Hollywoodlife.

”Det är som att han inte ens försöker”

Nu, två år senare, gjorde Justin Bieber äntligen comeback i samband med Ariana Grandes framträdande på Coachella och fansen jublade. Men glädjen var inte långvarig och nu kritiserar fansen Justin för att ha mimat till sin egen låt.

”Kan Justin Bieber sluta mima på framträdanden, för en gångskull ”, skriver någon på Twitter.

”Kom Justin Bieber på riktigt ut för att mima till sin egen låt. Varför förstöra stämningen”.

”Justin Biebers mim-fail, det är som att han inte ens försöker”, skriver någon annan.

Andra fans försvarar popstjärnan och menar att han inte hade någon tid att öva. Justin berättade på scenen att han inte visste att han skulle uppträda förrän precis innan det var dags.

– Jag kom hit och hade ingen aning att jag skulle vara på scenen ikväll. Verkligen ingen aning. Jag hade på mig den här snygga outfiten utan att veta att jag skulle uppträda ikväll.

Han fortsätter:

– Iallafall, det här är min första gång på scen på två år. Tack så mycket Coachella och tack så mycket till Ariana Grande, sa Justin innan han gick av scenen igen.

LÄS MER: Detaljen i Justin Biebers nya bild på Hailey chockar fansen

LÄS MER: Efter äktenskapskrisen – Justin Biebers ärliga ord om pausen

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!