Artikeln innehåller reklamlänkar

Fansens kritik efter Justin Biebers ansiktstatuering

Justin Biebers ansiktstatuering kritiseras av fansen.

Justin Biebers ansiktstatuering har fått fansen att reagera starkt. Trots att den är minimal håller de inte tillbaka på missnöjet.

Det är ingen nyhet att världsartisten Justin Bieber, 24, tycker om tatueringar. De senaste åren har han samlat på sig en hel del bläck på sin kropp, vilket har engagerat fans runt om i världen. 2017 gjorde han en stor tatuering över hela magen som fick fansen att bli besvikna. När han visade upp resultatet var det flera fans som inte kunde hålla tillbaka sitt missnöje i kommentarsfältet.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

”Magmusklerna syns inte längre”, skrev en person följt av ledsna smileys.

”Jag älskar de här, men du är väl medveten om att de som blir beroende av tatueringar ibland är det för att de vill skada sig själva. Jag hopps att det inte är fallet med dig”, skrrev en orolig person.

”Justin, snälla sök hjälp”, vädjade en tredje.

Justin Biebers senaste tatuering är inte mindre kritiserad den – trots att den är väldigt, väldigt liten. Det är kändistatueraren JonBoy som avslöjar Justin Biebers nya tatuering. En tatuering som fansen varit ivriga över att se i flera månader. Med tunna linjer har ordet ”grace” fått en plats strax över Justins högra ögonbryn.

Justin har hållit tatueringen hemlig under flera månader och det är först nu det har kommit en klar bild på hur den faktiskt ser ut. Redan i november kunde dock kändistatueraren Bang Bang bekräfta att Justin gjort tatueringen tillsammans med hustrun Hailey Bieber, 22.

– De skaffade varsin tatuering. Justins tatuering är i ansiktet och jag har inte sett några foton på den, så han gör ett bra jobb med att ligga lågt, sa Bang Bang till nöjessajten Page six då.

Bang bang fortsatte förklarar hur tatueringen i Justins ansikte ser ut.

– Den är väldigt tunn och spröd. Det är inte en traditionell par-tatuering, sa han.

”Inte på hans ansikte”

Mer än så ville Bang Bang inte avslöja i november, men nu har fansen äntligen fått ta del av Justin Biebers nya tatuering. Alla är dock inte nöjda över var Justin valt att placera den. I kommentarsfältet under JonBoys Instagram-bild uttrycker de sitt missnöje.

”Snälla säg att det där inte är Justin Bieber. Snälla säg att han inte har skaffat en ansiktstatuering”, skriver ett fan.

”Neeej, han måste sluta göra dem i ansiktet”, skriver en annan.

”Snälla tatuera inte hans ängalika ansikte!! Jag vet att den har en underbar betydelse men ändå… Inte på hans ansikte igen! Justin Bieber, sluta skaffa tatueringar. Du har redan nog. Det smärtar mig när du gör det här”, skriver ännu en.

LÄS MER: Haileys hint om graviditeten efter bröllopet med Justin Bieber

LÄS MER: Justin Bieber och Hailey Baldwin bekräftar bröllopet

FOTO: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!