Artikeln innehåller reklamlänkar

Fansens kritik efter Emma Stones drastiska förvandling

Fansens kritik efter Emma Stones drastiska förvandling: ”Vad är det här?”

Den 28 maj 2021 har Disney-filmen Cruella premiär, men det är inte alla som ger skurkens nya look tummen upp. Emma Stone spelar huvudrollen och nu möter hon både ros och ris.

Under helgen höll Disney sin årliga tv-mässa i USA, där man presenterade en rad kommande satsningar på vita duken. En av nyheterna vi kan se fram emot är Cruella, en film om den fiktiva karaktären Cruella de Vil från 101 Dalmatiner.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Rollen som den extravaganta skurken har kammats hem av skådespelerskan Emma Stone och nu har den allra första bilden från filmen släppts.

På det nya fotografiet, som Disney lagt ut på Twitter, är Emma Stone nästan oigenkännlig i Cruellas välkända frisyr. I tweeten meddelas också att filmen har biopremiär den 28 maj 2021.

En helt ny look för Cruella de Vil

I den nya filmen har handlingen flyttats fram till 1970-talet, vilket resulterat i en betydligt rockigare look för Cruella. I stället för päls bär Emma en läderjacka på bilden, något som mottagits med blandade reaktioner av fansen.

På sociala medier hyllar somliga stylingen, medan andra menar att Disney borde hållit fast vid Cruellas ursprungliga look à la 1920-tal:

https://twitter.com/_xtinashoe_/status/1165340604294926337

Emmas look är 101/10”, lyder en kommentar på Twitter.

Emma är en legend och en av mina favorit skådespelare. Jag är så exalterad även om jag hatar Disney”, skriver an annan på Twitter.

Men som sagt, andra är inte lika nöjda.

Först var jag exalterad över Emma Stone men kära du vad är det här. 1920-talets glamour och överflöd är Cruellas look! Hon ska bära päls och inte läder“, tycker en annan användare.

Foto: Disney//Mary Evans Picture//TT

FRÅN FÖRSTASIDAN