Artikeln innehåller reklamlänkar

Fansens krav efter Britney Spears träningsvideo: ”Ta bort”

Fansens krav efter Britney Spears träningsvideo: ”Ta bort”

Britney Spears flyger sällan under radarn – oavsett vad hon gör.
Nu har en träningsvideo med stjärnan orsakat uppståndelse bland fansen – på grund av hennes smink.
"Du ser ut som om du har sovit med sminket på", skriver en person i en kommentar.

Britney Spears, 37, har sedan hon var 17 år haft världens ögon på sig. 1998 släppte hon singeln … Baby One More Time som blev en enorm hit. Sedan genombrottet har Britneys liv haft sina upp- och nedgångar. De senaste åren har tvåbarnsmamman hållit sig utan skandaler, med några få undantag.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Förra våren fick Britney Spears lite oönskad uppmärksamhet då klädmärket Kenzo släppte reklambilder på henne – något som fick fansen att rasa och anklaga klädkedjan för fejk. Orsaken var att kvinnan på bilden enligt fansen inte var ett dugg lik Britney.

Britney Spears är mycket aktiv på sociala medier och på Instagram delar hon med sig av stort och smått från sitt liv. Just nu lägger popstjärnan mycket tid på träning och lägger ofta upp bilder och filmer på Instagram där hon visar upp sin rigorösa träning.

Med nära 23 miljoner följare blir det förstås en hel del reaktioner på hennes inlägg – vissa mer begripliga än andra.

Härom dagen la Britney Spears upp en video från en träning med fokus på att få magrutor. I videon förklara sångerskan att hon ska komma i sina ”skinny jeans” och har anpassat träningen efter detta.

– Vintern är på väg och jag måste komma i mina smal-jeans, så jag kommer vara på löpbandet idag i 20 minuter och efter det ska jag träna mage och fokusera på att få en sexpack, säger Britney Spears i videon.

Ta hand om din hud, Britney

Artistens följare har reagerat kraftigt över videon – men inte med fokus på hennes träningsrutin utan det faktum att Britney är sminkad när hon tränar. Under sin workout bär hon sotigt ögonsmink, något som upprör hennes följare.

Britney, jag älskar dig så mycket men snälla ändra din ögon-makeup. Det får dig att se trött ut. Jag gillar dig verkligen och menar inget negativt“, skriver en person.

Om du vill ha hälsosam hy bara ta bort sminket. Du ser ut som om du har sovit med sminket på”, skriver en annan.

https://www.instagram.com/p/B2fjppsAR4N/

Men det är inte alla som reagerar negativt. Några av Britney Spears fans ger stöd och hejarop i kommentarerna.

Jag älskar att ni alla dömer ut hennes smink medan hon är grym på gymmet!” skriver ett stöttande fan.

FOTO:

SENASTE NYTT!