LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Fansens ilska efter upptäckten i Kim Kardashians bild på sonen

30 maj, 2019 
AvElin Möllervärn
Kim Kardashian och Kanye West
För två veckor visade Kim Kardashian och Kanye West upp sin nyfödde son Psalm West i sociala medier för första gången. Nu rasar fansen efter upptäckten i bilden.
Annons
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebisBrand logo
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis

Realitystjärnan Kim Kardashian, 38, och artisten Kanye West, 41, fick nyligen sitt fjärde barn via surrogatmamma.

”Han är här och han är perfekt”, skrev Kim Kardashian på Twitter.

Paret har sedan tidigare barnen Saint West, 3, North West, 5, och Chicago West, 1.

För två veckor sedan visade Kim Kardashian upp sin nyfödde son på Twitter för första gången. Men det var inte bara den första bilden på sonen som fansen fick ta del av, hon avslöjade även namnet på parets tillskott.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Psalm West”, skriver hon kort under bilden på lilla Psalm som fridfullt sover i en liten säng.

Bilden är egentligen en skärmdump av en sms-konversation mellan henne och maken Kanye West. Det är han som har skickat bilden på Psalm och till bilden har han gratulerat henne på Mors dag som nyligen var i USA.

”Med ankomst av vårt fjärde barn. Vi är välsignade bortom vad man kan mäta. Vi har allt man behöver” skriver Kanye West.

Annons

Fansens reaktioner efter Kim Kardashians bebisbild

Nu rasar fansen över bilden på den nyfödde sonen, eftersom Kim och Kanye inte följt reglerna för hur man ska bädda sängen till ett nyfött barn.

På bilden ligger Psalm West på en liten madrass i spjälsängen, med huvudet vilandes på en kudde och är invirad i flera filtar. I kommentarsfältet försöker fansen upplysa paret att sonen kan kvävas om de inte följer reglerna:

”Någon annan som får panik över alla filtar? American Academy of Pediatrics rekommenderar att hålla spjälsängen fri från kuddar och filtar tills barnet åtminstone är 12 månader gammalt, eftersom det kan leda till att barnet kvävs”, skriver ett fan medan en annan flikar in:

”Snälla följ rekommendationerna. Allt med den här bilden ger mig ångest”. 

”Nyfödda barn ska inte sova med kuddar och filtar. Snälla lär er. Jag har inte ens barn och vill inte ha några, och till och med jag vet bättre”, skriver en tredje.

FOTO: Edward Opi / TT

Annons