Artikeln innehåller reklamlänkar

Fansens ilska mot Kendall Jenner – efter skönhetsknepet: ”Gråter”

Fansens ilska mot Kendall Jenner – efter skönhetsknepet

Man får akta sig med vad man lägger ut på sociala medier om man heter Jenner i efternamn. Efter en ansiktsrutin-video rasar nu Kendall Jenners fans – precis som de gjorde mot systern Kylie för några veckor sedan.

Ett videoklipp där tv-profilen Kendall Jenner, 23, tvättar ansiktet har skapat stor uppståndelse. I videon som hon postat på sina sociala medier visar hon sin ansiktsrutin i samarbete med ett känt skönhetsmärke – och det är flera detaljer som fansen stör sig på. Bland kommentarerna som väller in till videon är det flera som uttrycker sin frustation över att ansiktstvätten är orimligt snabb och att hon slösar på vatten, skriver Hollywoodlife.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

”För det första låter du all produkt gå till spillo när du dränker dig med sådär mycket vatten? Och för det andra, tvättade du nyss ansiktet i fem sekunder? Produkterna hann inte ens gå in i porerna”, skriver en användare.

”Snälla stäng av vattnet när du inte använder det. Alla droppar räknas”. 

”Usch, jag gråter. Snälla låt inte vattnet rinna när du skrubbar ansiktet. Snälla spara vatten, Kendall”, skriver en annan.

En användare skriver att videon ger henne ångest för att Kendall slösar så mycket vatten och en annan är upprörd över att hon inte använder systern Kylie Jenners, 21, produkter.

”Först och främst använder hon inte Kylie Skin och för det andra så tvättar hon ansiktet i typ 9 sekunder, som Kylie gjorde”, skriver en användare.

Fansen rasade även mot Kylie Jenner

Kendalls video är postad drygt två veckor efter att hennes syster Kylies nya hudvårdsmärke lanserades. När Kylie i samband med den nya lanseringen la ut en video när hon tvättade ansiktet med sina produkter fick även hon massvis med kritiska och upprörda kommentarer.

”Detta är hur du tvättar ditt ansikte om du kan köpa ny hud”, skriver en användare.

”Tänk er att köpa hudvård från någon som inte ens vet hur man tvättar ansiktet rätt”.

”Vännen, det är meningen att du ska tvätta ditt ansikte i 60 sekunder och inte 0.6 sekunder”, skriver en annan.

Storasyster Kim Kardashian , 38, gick då ut på sina sociala medier och skyddade sin lillasyster. I en video där man ser Kylies produkter i bakgrunden förklarar Kim att det ofta är tidsbestämt hur långa deras reklamvideos ska vara.

– Jag ska lära er hur det går till när man ska göra en tutorial. Vad vill ni att jag ska göra i tio sekunder? Jag skulle ha gjort exakt samma sak, för ska jag välja varenda produkt? Ni vet att allt redan är slutsålt. Så, vad är det att bry sig om med denna tio sekunders video? Det var den tiden hon fick, säger hon i videon.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!