Fansens hatstorm mot Kylie Jenner efter upptäckten i festbilderna

Kylie jenner kritiseras efter festen

Tv-stjärnans temafest har skapat reaktioner. Kylie Jenner kritiseras rejält på sociala medier efter hennes Handmaid's Tale-inspirerade fest. “Förstår hon att det handlar om våldtäkter och förtryck?”, skriver en användare på Twitter.

Kylie Jenner, 21, anordnade en temafest till sin vän Anastasia Karanikolaou, 22, i helgen. Men festen har minst sagt skapat reaktioner. Att det var en The Handmaid’s Tale-fest har fått följarna att rasa på sociala medier, skriver Toofab.

Tv-serien, som bland annat handlar om att kvinnor tvingas in i ett sexuellt slaveri och barnafödande i statens tjänst, tycker följarna inte är något att skoja om.

”Jag tror ärligt talat inte att Kylie Jenner förstår vad The Handmaid’s Tale handlar om ifall hon kan anordna en sådan temafest”, skriver en användare på Twitter.

Poserar med modellen Sofia Richie

På sin Instagram la Kylie Jenner upp en bild där hon poserar i den röda utstyrseln tillsammans med modellen Sofia Richie, 20. Hon filmade också en del från festen på sin Instagram story där man såg hur även servitörerna var utklädda efter temat och hur festens besökare skojade och härmade karaktärerna i tv-serien.

– Ni vet att The Handmaid’s Tale är en av mina favorit tv-program någonsin, så för Stassis födelsedag, välkomna till Gilead, säger tv-stjärnan i en video på sin story.

Kylie Jenner och Sofia Richie utklädda till karaktärer i “The Handmaid’s Tale”.

Hatstorm på Twitter

De flesta reaktionerna på Twitter är väldigt ilskna och många påpekar hur osmakligt temat för festen är med tanke på tv-seriens handling.

Men varför har Kylie Jenner en Handmaid’s tale- fest.. Förstår hon att det handlar om våldtäkter och förtryck?”, skriver en användare.

Att Kylie Jenner alltså har en Handmaid’s tale-födelsedagsfest är så störande. Jag är mållös”, skriver en användare.

Vänta va… Kylie har alltså en Handmaid’s Tale fest och klär sig som en tjänarinna… Kan någon berätta för henne att tjänarinnorna blir våldtagna, bestulna på sin frihet och behandlade som djur?”, skriver en till.

”Det bestäms över kvinnors kroppar varje dag, stater försöker att förbjuda abort, men Kylie Jenner tycker det är lämpligt att ha en Handmaid’s Tale- temafest.”, skriver en annan.

FOTO: Chelsea Lauren/ TT

SENASTE NYTT!