Artikeln innehåller reklamlänkar

Fansens förvåning efter Kourtney Kardashians förändring

Fansens förvåning efter Kourtney Kardashian nya utseendeförändring

Kourtney Kardashian delar ofta med sig av sitt liv i sociala medier.
I ett nytt inlägg på Instagram visar hon nu upp sin stora utseendeförändring.
”Wow”, skriver en imponerad följare.

Kourtney Kardashian, 40, är den äldsta systern i Kardashian/Jenner-klanen. Tillsammans med systrarna Kim Kardashian, 38, Khloé Kardashian, 35, Kendall Jenner, 23, Kylie Jenner, 22, och mamma Kris Jenner, 63, har Kourtney visat upp sitt liv inför miljontals tittare i realityserien Keeping up with the Kardashians.

Kourtney levde tillsammans med Scott Disick, 36, under 2006 och 2015. Tillsammans fick de tre barn – sönerna Mason, 9, Reign, 4, och dottern Penelope, 7.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Efter uppbrottet med Scott dejtade Kourtney modellen Younes Bendjima, 26. Relationen pågick under två år, men fick ett plötsligt slut när Younes uppgavs ha varit otrogen.

– Kourtney känner sig som en idiot som slösade två år på honom, sa en källa till sajten Radar Online.

Lanserade nytt varumärke

Senaste året verkar Kourtney lagt mycket fokus på jobb. I mars lanserade hon Poosh. En sajt med tillhörande webbshop som beskrivs som en ”modern guide till hur du lever ditt bästa liv”.

”Människor frågar konstant hur jag lyckas med allt, från att vara en ensamstående mamma till att jobba heltid och samtidigt hålla uppe ett socialt liv. Jag får oändligt med frågor om mat, barn, skönhet och mode, så jag bestämde mig för att skapa Poosh”, skriver Kourtney själv på sajten.

På sin Instagram gör Kourtney ofta reklam för sitt varumärke. Men följarna får även se vardagshändelser med barnen, modelljobb och Kourtney poserandes i olika outfits. I dagarna la realitystjärnan upp en bild på sig själv med en stor utseendeförändring som fick kommentarerna att hagla in.

Förändringen delar följarna

Kourtney, som i vanliga fall har svart, medellångt hår, ses på Instagrambilden posera i spegeln med en helt ny frisyr – blont hår som går ner till höfterna.

”Hon heter Daisy”, skriver Kourtney till bilden på sig själv.

Bilden har fått över en miljon gillningar och 7000 kommentarer. Bland kommentarerna är det delade meningar om Kourtneys förändring.

Vänta, va?”, skriver en.

”Åh Kourtney, blont hår är inte din grej”, skriver en missnöjd följare.

”Blont ser så bra ut på dig, men jag föredrar brunett-Kourtney”, skriver en annan.

Men många av följarna är helt positiva.

”Yay! Äntligen en blond Kourtney”, skriver en följare.

”Wow”, skriver en annan.

”Älskar det”, skriver en tredje.

FOTO: Chris Pizzello/TT, Instagram

SENASTE NYTT!