LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Fansens chock efter nya bilderna på Jude Laws son

29 nov, 2017 
Vem är vem? Nu går Jude Laws 21-åriga son Rafferty Law i sin pappas fotspår. Lite väl mycket kanske. Fansen beskriver honom som en kopia. Titta själva!
Annons

Länge har Jude Law, 44, omnämnts som en av världens snyggaste män. Men han har inte bara stått i rampljuset på grund av det, utan för att han är en stor och etablerad skådis. Han har en son vid namn Rafferty Law, som redan hunnit fylla 21, som verkar vilja gå i pappans spår. För nu står även han i rampljuset. Inte för att han skådespelar, utan för att han håller på att slå igenom som modell.

Här kan ni nog räkna ut att han även följer sin pappas fotspår i något annat. Som en kopia av sin pappa på utsidan hyllas han för sitt yttre. I hans kommentarsfält på sociala medier svämmar det över av goda, men chockade, ord – både om att han är sin pappas kopia men också att han är snygg, helt enkelt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Gud! Du är verkligen en kopia av din pappa”, kommenterar en följare.

”Du ser precis ut som Jude, snygg!”, skriver en annan.

”Sådan far, sådan son”, skriver ännu en följare.

https://www.instagram.com/p/BbhUq3qnn-Y/?taken-by=raff_law

https://www.instagram.com/p/BaeHE0En4Oo/?taken-by=raff_law

Så, vad säger ni? Är de lika? Kopior?

Foto: IBL, Instagram

Annons