Fansens attack mot Jennifer Lopez – efter klädbeslutet

Fansens attack mot Jennifer Lopez – efter beslutet på röda mattan

När Jennifer Lopez dök upp på röda mattan i helgen fick hon en rejäl utskällning. ”Du har blod på dina händer”, skrek en aktivist.
Heidi Klums hemliga bröllop med Tom Kaulitz
Slå på ljud

Artisten Jennifer Lopez, 49, är aktuell i nya filmen Hustlers där hon både medverkar som producent och skådespelare. I lördags befann hon sig på Toronto International Film Festival för filmens premiär och där utsattes hon för stark kritik – för valet att bära päls.

När Jennifer Lopez gick på röda mattan ropade djurrättsaktivister “skäms Jennifer Lopez, du har blod på dina händer”, rapporterar TMZ.

Det var flera djurrättsaktivister på plats som stod tillsammans och höll upp plakat och skrek högljutt mot stjärnan, som i videoklippet ser ut att försöka ignorera dem.

– Du använder päls. Sluta bära döda djur, skriker en djurrättsaktivist.

– Skäms på dig Jennifer Lopez, för att du använder döda djur, skriker en annan.

Det finns även ett videoklipp där djurrättsaktivisterna står tillsammans innan röda mattan och skriker:

– Hon har dödat tusentals djur för pälskappor.

Under sin karriär har Jennifer Lopez titt som tätt burit päls. Även i en av scenerna i den nya filmen Hustlers bär stjärnan päls. Huruvida det är äkta päls eller ej är i dagsläget oklart.

Nyförlovad med Alex

Jennifer Lopez har tidigare varit gift med Chris Judd, Ojani Nya och Marc Anthony. Den sistnämnda maken har hon tvillingarna Maximilian Muñiz och Emme Muñiz, 11, tillsammans med.

I våras förlovade sig stjärnan med sin nya stora kärlek, nämligen den före detta basebollspelare Alex Rodriguez, 43, efter att ha dejtat sedan mars 2017. Det var via Instagram som J-Lo offentliggjorde nyheten då hon la upp en bild på den gigantiska förlovningsringen som fästmannen friat med.

Men kort efter förlovningen anklagade sportprofilen Jose Canseco, 54, Alex Rodriguez för att ha varit otrogen mot Jennifer med hans ex-fru Jessica Canseco, 46. Det inte första gången som Alex blir anklagad för att ha varit otrogen mot Jennifer, rapporterar Radar Online.

Varken Jennifer Lopez eller Alex Rodriquez har kommenterat otrohetsryktena.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN