LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Fansen rasar mot Kim Kardashian efter upptäckten: ”Respektlöst”

05 aug, 2019 
AvOla Brising
Kritik mot Kim Kardashian efter piken till Taylor Swift
Konflikten mellan Kim Kardashian och Taylor Swift fortsätter. I ett nytt inlägg på Instagram ger Kim en tydlig och vass pik till artisten – något som får fansen att reagera starkt.
Annons

Taylor Swift, 29, och Kanye West, 42, har haft en infekterad relation i snart tio års tid. Det började med ett avbrutet vinnartal på MTV Video Music Awards den 13 september 2009. 19-åriga Taylor hade vunnit pris för Årets bästa musikvideo då plötsligt Kanye stormade scenen, ryckte ifrån henne mikrofonen och sa att han tyckte att priset borde ha gått till Beyonce, 37. Något som fick Katy Perry, 34, att twittra en ytterst beskrivande kritik av vad det för många av åskådarna kändes som att Kanye gjort:

Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebisBrand logo
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebisBrand logo
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis

”Dra åt helvete Kanye. Det känns som om du har trampat på en liten söt kattunge.”

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Konflikten har fortsatt genom åren och de två artisterna har förlåtit och baktalat varandra i omgångar sedan dess. Även Kim Kardashian, 38, la sig för några år sedan i konflikten och började prata illa om Taylor inför sina fans. Bland annat fick hon sina följare att bombardera sångerskans Instagram med orm-emojis efter att hon skrivit att Taylor var falsk och slug som en orm.

Annons

Tidigare i år berättade Kim att hon tänkte släppa sin och lillasystern Kylie Jenners, 21, nya parfymkollektion samma dag som Taylor skulle släppa en ny singel, närmare bestämt den 23 april. Allt för att ta så mycket uppmärksamhet som möjligt från Taylor Swift.

Detta gick dock inte alls som Kim hade tänkt sig. Problem med parfymflaskornas hållbarhet tvingade henne att skjuta upp releasen av kollektionen.

Nu har de i alla fall lyckats justera alla brister och parfymkollektionen är redo att släppas. Nu har Kim ännu en gång valt att sätta sitt releasedatum till samma dag som Taylor släpper ny musik, den här gången den 23 augusti, samma dag som Taylor Swift släpper sitt nya album Lover.

Kim Kardashians vassa pik till Taylor Swift

På både Twitter och Instagram la Kim i lördags ut en bild av sig själv med ett par lösläppar i handen och Kylie som räcker ut långfingret mot kameran. Texten, som uppenbarligen är riktad till Taylor Swift, lyder:

Annons

”Du trodde att vi hade glömt bort dig??? KKW X KYLIE parfymen kommer 23:e augusti!!!!”

Självfallet får detta ännu en gång Taylors fans att rasa mot Kim Kardashian. Twitter är fullt av argsinta kommentarer där de anklagar realityprofilen för att vara en mobbare. Även många av Kims egna fans och följare ställer sig dock frågande till bildvalet den här gången. En person skriver i kommentarsfältet på Instagram:

”Varför räcker Kylie ut långfingret? Det är dumt och respektlöst”

En annan person håller med:

”Japp. Kylie, du förstör ett bra foto.”

En tredje följare skriver:

”Seriöst Kylie? Är det den här sortens förebild du vill vara för Stormi? Ingen klass alls”

En del följare verkar dock tro att hela bråket är orkestrerat och att både Kim och Taylor är hjärtligt överens om att detta ska komma just nu, några veckor innan skivan och parfymen släpps. Detta eftersom de båda antagligen kommer att tjäna på den extra publicitet och uppmärksamhet deras fortsatta tjafs i sociala medier kommer att ge dem båda.

FOTO: NIJO, Jackson Lee / SplashNews.com

Annons