Artikeln innehåller reklamlänkar

Fansen rasar efter upptäckten i Kim Kardashians nya bild

Fansen rasar efter upptäckten i Kim Kardashians nya bild

Kim Kardashians fans har fått nog: de tycker att stjärnan redigerar sina bilder alldeles för mycket. ”Vilket filter är detta? The Sims 4?" skriver en.
Slå på ljud

Tv-profilen Kim Kardashian, 38, syns i tv-serien Familjen Kardashian och har även ett eget skönhetsmärke. När hon lägger ut bilder på sociala medier möts hon ofta av starka åsikter, och med hennes senaste bild var det inget undantag.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Denna gång har hon lagt ut en bild på sig och vännerna Olivia Pierson och Nathalie Halcro, och kommentarerna strömmar in. Många tycker att bilden är alldeles för redigerad, medans vissa påpekar att de är för opererade.

Ni ser inte ut som människor längre. Ni ser ut som robotar”, har någon skrivit.

Galet hur tre av er kan se exakt likadana ut. Naturlig skönhet finns inte längre”.

Varför kan ni inte bara älska er själva? Ni ser ut som seriefigurer.

Vad är det för filter? The Sims 4?”, skriver en annan.

Anklagades för att ha redigerat sin dotter

Om Kim Kardashian redigerar sitt utseende på bilder har länge varit en snackis, likaså vad för operationer eller ingrepp som stjärnan gjort. Men nyligen diskuterade även följarna om hon redigerat sin dotters utseende. När Kim Kardashian la ut en bild på sin yngsta dotter Chicago och kusinen Stormi kom det kommentarer om bebisarnas hud.

Hur kan du redigera ett barn? Det är ledsamt. Vad blir nästa operation? Vad i helvete är det för fel på dig, bara för att du har problem med hur du ser ut”, skrev en följare då.

Det är ondskefullt att photoshopa ett barn. Jag förstår inte hur någon kan ha mage att göra det”, skrev en annan.

Samtidigt som stjärnan får en hel del arga kommentarer om sitt påstådda redigerande är det även en del fans som tar Kim Kardashian i försvar och skriver att hon inte har gjort något, utan att det är ett vanligt färgfilter.

Jag ser verkligen inte någon skillnad än att filtret kanske påverkar färgerna i bilden”, skriver en.

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!