LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Fansen rasar efter Kylies pinsamma miss: ”Hemskt”

06 okt, 2017 
Nu kan man klicka hem en egendesignad kalender av Kylie Minogue men henne själv på. Det är fansen inte så sugna på – istället rasar de mot Kylie för en miss på kalenderns omslag.
Annons

Kylie Minogue, 49, visade stolt upp en egendesignad kalender för sina instagram-följare, som finns tillgänglig för alla att klicka hem. På omslaget står hon och poserar i trosor och t-shirt, men följarna är inte lika stolta över kalendern som Kylie själv verkar vara.

”Älsklingar, nu kan ni förhandsbeställa min kalender. Länken finns i min bio”, skriver Kylie.

Men istället för att kasta sig över länken i bion rasar fansen. Det handlar tack och lov inte om att Kylie inte har några byxor på sig – det handlar om en photoshop-miss.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Kylie, det är en hemsk photoshopning du har försökt att få till. Snälla kan du ändra det?”, skriver en.

”Varför är väggen bakom helt svängd?”, kommenterar en annan.

”Du ser fantastisk ut, men vad har hänt med väggen och stolen bakom dig?”, kommenterar ännu en.

Nej, hennes fans låter inte missen gå obemärkt förbi. Väggen bakom henne är inte rak som den troligen är i verkligheten – utan rundad. Den avslöjar att hon varit inne och redigerat lite i bilden. Men det är inte bara ris i kommentarsfältet, utan det finns också de som hyllar henne för hennes skönhet.

”När man trodde att du inte kunde bli mer perfekt…  Bam”, skriver ett fan.

Foto: IBL

Annons