Fansen rasade efter Megan Fox bild på 5-åringen – här är stjärnans klockrena svar

Megan Foxs son Noah älskar att klä sig som drottning Elsa i "Frost" och som Snövit. Nu försvarar stjärnan femåringens val. – Det finns inga regler i mitt hem utan han får vara exakt den han vill, säger hon.

I början av augusti publicerade “Transformers”-skådespelaren Megan Fox, 31, en bild på sin son Noah, 5, i en prinsessklänning. Bilden väckte ramaskri bland hennes följare, som menade att det var olämpligt av henne att låta en pojke klä sig i “flickkläder”.

”Låt inte din lille pojke ha på sig prinsessklänningar. Det är verkligen förvirrande för barnet”, skrev en följare.

”Om din pojke vill köpa en klänning så är det rimliga att säga nej. Du borde i stället ha köpt en ”Turtles”-tröja till honom”, skrev en annan.

Men Megan Fox har inte tagit någon hänsyn till den sortens kritik och fortsätter i stället att låta sin lille son klä ut sig till vilken prinsessa han vill. Nyligen var hela familjen ute på stan och då bar Noah sin blåa klänning, samma som drottning Elsa har i “Frost”. Samtidigt passade både hans mamma och hans pappa, skådespelaren Brian Austin Green, 44, på att försvara sonens val av kläder.

– Om han vill ha på sig det, så är det hans val. Vill han bära klänningar, glasögon eller sandaler så spelar det ingen. Det är hans liv. Han är fem år och han ska bara få ha roligt nu. Han skadar ju ingen genom att bära klänning, så vill han ha det så får han ha det, säger Brian Austin Green enligt The Sun.

Noah har också en Snövit-klänning som han älskar att bära när han och bröderna Bodhi, 3, och Journey, 1, är ute på promenad med mamma och pappa. För Megan Fox, som växte upp i en familj som tillhörde en speciell pingstkyrka i den amerikanska södern, är det extra viktigt att låta sonen få friheten att se ut som han vill.

– Noah bär klänningar, så det finns inga regler i mitt hem utan han får vara exakt den han vill. Jag växte upp i ett kristet hem inom pingströrelsen, där kvinnorna inte tilläts inte bära varken byxor eller klänning, och inte ha smink eller smycken. Det är en förtryckande miljö att växa upp i och jag vill inte ha det så, säger hon i en intervju med Jimmy Kimmel.

LÄS OCKSÅ: Hugh Hefners oväntade arv till 60 år yngre frun Crystal

LÄS OCKSÅ: Penny Parnevik har hittat kärleken igen: ”Haft ett öga för varandra”

Brian Austin och Megan Fox upplöädda på Golden Globe Awards

Megan Fox och Brian Austin med äldste sonen.

Megan Fox på premiären av Ninja Turtles.

Megan Fox och Brian Austin har tre barn tillsammas.

Megan Fox i Mexico city

Brian Austin och Megan Foxs barn anklagas dör att vara flickor på grund av deras långa hår.

Foto: Stella, IBL

SENASTE NYTT!