LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Fansen övertygade efter detaljen på Beyoncés klänning: "Hon är gravid"

02 jul, 2018 
AvErika Svensson
Det ryktas om att Beyonce och Jay Z väntar barn igen efter att sångerskan synts med ett rött hjärta på den putande magen.
Är det ett nytt ”Destinys child” på väg? Beyoncé och Jay Z befinner sig just nu på världsturné tillsammans, men efter varje land de besöker växer gravidryktena kring sångerskan!
Annons

Superparet Beyoncé, 36, och Jay Z, 48, är just nu ute på en omfattande gemensam världsturné, och besökte bland annat Sverige och Friends arena i juni. Men efter europaturnén är det inte konserten som fansen snackar mest om, utan Queen Beys mage!

“Hon bär kavajer, kappor och accessoarer runt sin mage. Jag misstänker att Beyoncé är gravid igen”, skriver en konsertbesökare på Twitter.

Trots att det inte var mer än ett år sedan Beyoncé välkomnade tvillingarna Rumi och Sir Carter, har flera fans hakat på teorin om att hon skulle ha en bulle i ugnen. En del har dessutom noterat att sångerskan under ett tillfälle i showen bär en guldig klänning, med ett litet rött hjärta på magen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“På Beyoncés klänning syns ett hjärta i mitten av magen. Jag är övertygad om att det växer en liten ängel där inne. Ett hjärta representerar hjärtslag”, skriver fanet på Twitter.

Beyoncé och Jay har haft det knackigt i äktenskapet under en tid. Båda stjärnorna har hanterat Jays rapporterade otrohet i varsitt album, men med de små tvillingarna, den nya turnén och gemensamma albumet Everything is love vill de visa att de trots allt står starka tillsammans. Och ett fjärde barn hade varit den perfekta symbolen för det lyckliga äktenskapet, då det är parets turnummer; båda fyller år den 4, de gifte sig även den 4 april 2008 och ”4” är även titeln på ett av Beys album.

– Alla trodde att Rumi och Sir skulle göra familjen komplett. Men Beyoncé tycker att fyra barn är det perfekta antalet, säger en källa till sajten Hollywood Life.

Beyoncé och Jay Z har sedan tidigare även dottern Blue Ivy, 6, ihop.

Se bilderna på Beyoncé som spär på gravidryktet:

FOTO: IBL, Twitter

Annons