LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Detaljen avslöjar namnet på Kim Kardashian och Kanye Wests son

14 maj, 2019 
Kim Kardashian kan ha avslöjat sonens namn
Förra veckan välkomnade Kim Kardashian och Kanye West sitt fjärde barn till världen. Det blev en liten pojke! Än har makarna inte gått ut med något namn till den lille – men efter en detalj i ett av Kims inlägg menar fansen att de redan listat ut namnet.
Annons
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebisBrand logo
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis

Under fredagen förra veckan kom Kim Kardashian och Kanye Wests fjärde barn till världen – för andra gången via en surrogatmamma. Än har ingen fått se en bild av den lille, men Kim har på sin Twitter sagt att den bara dagar gamla sonen är hennes lugnaste barn, än så länge.

Han är så perfekt! Jag var stressad helt utan anledning för han är den lugnaste av alla mina barn än så länge och alla älskar honom så mycket”, skrev Kim Kardashian när hon berättade om att den lille kommit till världen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Bland kommentarerna till tweeten har pappa Kanye kommenterat en björn-emoji, och det är här nyfikna fans tror sig veta vad den lilles namn är, trots att makarna inte yttrat sig om det. Även Kim använder sig av samma emoji när hon delar bilder från sin babyshower.

Samma dag som sonen kom till världen avslöjade en källa för den amerikanska sajten People att makarna hade ett favoritnamn.

– De har ett namn som de gillar, men de ville träffa honom innan de bestämmer sig, berättade källan då.

Annons

Källan berättade då även att Kim och Kanyes andra barn North, Saint och Chicago, fått träffa sin nya lillebror. Storasyster North verkar vara den som är mest exalterad över att ha fått ett till syskon.

Fansen övertygade om namnvalet

På grund av makarnas användande av brjön-emojisarna menar fansen nu att barnet ska få namnet Teddy eller Bear, på grund av symbolen. Det finns också flera som tror att det finns en koppling till Kanyes hemstad Chicago, som deras yngsta dotter döptes efter. Att Bear är taget från laget Chicago Bears.

De har definitivt döpt honom till Bear… 1. med tanke på björn-emojin, 2. Chicago Bear”, skriver en.

Jag betar 100 dollar på att Kim Kardashian döper sitt barn till Bear”, skriver en annan på Twitter.

Ja, vad tror ni…?

Annons