TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Fansen kan inte sluta skratta åt missen i nya Sherlock

06 jan, 2017 
Hänt
Sherlock Holmes må vara världens skarpaste detektiv, men vi kan inte sluta skratta åt den här missen.
Annons

Sherlock Holmes är tillbaka med en fjärde säsong och det första avsnittet ligger redan ute på Netflix. Den riktige Sherlock Holmes-fantasten har dels redan sett det första avsnittet, men hen har även sett någonting annat – en miss. Ja, till och med en detektiv kan göra misstag, även om det denna gång troligtvis är produktionen som ligger bakom missen.

Den som tittade noga på avsnittet ”The Six Thatchers” kunde i en scen se Sherlock Holmes trogne bundsförvant John Watson uppdatera sin blogg. Problemet? I stället för att vara inne på en hemsida på nätet har John Watson en jpg-fil, det vill säga en bild, av sin blogg framför sig medan han skriver. Bilden är så klart, pedagogiskt nog, döpt till ”John Blog Post”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Missen i serien plockades upp av flera Sherlock Holmes-fans, som kan inte sluta skratta åt John Watsons klena försök till att uppdatera sin blogg.

https://twitter.com/caslxcked/status/815701993545080832?ref_src=twsrc%5Etfw

Av: Nanna von Knorring

Annons