Artikeln innehåller reklamlänkar

Fansen jublar över Hailey och Justin Biebers bröllopsbilder

Fansen häpnar över Hailey och Justins bröllopsbilder – och fina detaljen i slöjan

Justin Bieber och Hailey Baldwins sagobröllop har nog ingen missat.
Nu häpnar följarna över bröllopsbilderna – och den speciella detaljen i slöjan.

Ett år har gått sedan modellen Hailey Bieber, fd Baldwin, 22, gifte sig med kärleken Justin Bieber, 25, under en hemlig ceremoni. De förlovade sig förra sommaren och under hösten blev de äkta makar efter en vigsel i New Yorks rådhus. I mitten av november bekräftade Justin Bieber giftermålet genom att lägga ut en bild på Instagram. Bilden föreställde honom själv och Hailey med texten ”Min fru är fantastisk”.

Nu har paret gift sig igen – den här gången med en rejäl bröllopsfest för både vänner och familj.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

På lyxiga semesterorten Montage Palmetto Bluff i South Carolina trädde de altargången fram i Somerset chapel, skriver People. Anledningen till att paret valde just denna plats för bröllopet är att Justin Bieber tidigare tillbringat mycket tid där när han har velat komma iväg till ett lugnt och skönt tillflyktsställe. Valet av lokal föll på ett ställe i South Carolina som heter Montage Palmetto Bluff. Enligt källor till People var 154 gäster inbjudna, däribland familjemedlemmar och vänner som Kendall Jenner, Camila Morrone, Joan Smalls och Biebers manager Scooter Braun.

Dagen innan bröllopsceremonin var det traditionsenlig rehersal dinner. Gästerna anlände i båtar och enligt People bjöds det på lokalproducerad mat, där ostron ingick. Därefter ska familj och vänner bowlat tillsammans och haft en mysig kväll. Men så mycket mer detaljer avslöjade inte paret kring bröllopet – förrän bröllopsbilderna kom.

Nu har de postat ytterligare fler bilder – som avslöjar en ny detalj i Hailey Baldwins slöja. Innan har man inte fått se hela hennes klänning, men under måndagen postade både hon och klänningsdesignern Virgil Abloh bilder där man ser hela släpet. 

Virgil Abloh tack för att du gjorde min dröm till verklighet. Du skapade min drömklänning. Du och Off white är ett otroligt team och jag är föreviga tacksam att jag fick bära er kreation”, skriver hon till bilden.

Unik detalj i slöjan

Detaljen som dragit till sig mest uppmärksamhet är texten i slöjan. Längst ner står det med stora bokstäver: ”Tills döden skiljer oss åt”. På Hailey Biebers Instagram väller kommentarerna in kring det fina fotot, klänning och den unika detaljen.

”Vänta, den slöjan!!”, kommenterar Vanessa Hudgens.

”Bröllopsklännings-goals”, kommenterar Elaine Welteroth.

”Åh så fin!!”, kommenterar Justin Biebers pappas fru Chelsey Bieber.

FOTO: TT/ Instagram 

SENASTE NYTT!