Fansen i chock – så ser Eminems dotter Hailie ut idag

Så ser Eminems dotter Hailie ut idag

Eminem fick dottern Hailie när han var väldigt ung och många som lyssnat på rapparens låtar vet att dottern har nämnts många gånger. Idag är Hailie inte så liten längre och driver ett väldigt populärt Instagram-konto.

Marshall Bruce Mathers III, 46, mer känd som Eminem, slog igenom 1999 med albumet The Slim Shady LP och har sedan dess haft en framgångsrik karriär. Rapparen hade också huvudrollen i filmen 8 Mile som handlar om en fattig kille från Detroits slum som bor i husvagn med sin alkoholiserade mamma och drömmer om att bli en rapstjärna.

Handlingen i filmen liknar Eminems verkliga liv och många av hans låtar handlar just om den tuffa uppväxten. De som lyssnat på rapparen genom tiderna känner också säkert till dottern Hailie Jade Scott Mathers, 23, som nämnts i många av hans låtar.

Hailie är Eminems enda biologiska barn som han har tillsammans med ex-frun och ungdomskärleken Kim Mathers, 43. Dottern har legat lågt under flera år och det är inte mycket som är känt från hennes privata liv, men i somras rapporterade brittiska Daily Mail att hon hoppas på att bli en känd influencer. Till skillnad från hennes pappa har hon inget intresse av att bli musiker och dras mer till modevärlden.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

Hailie har en examen i psykologi från Michigan State University och det var under tiden hon pluggade som hon startade sitt Instagram-konto.  Trots att hon inte har en större dragning till att leva i rampljuset har kändisdottern idag över en miljon följare och hennes bilder blir virala efter bara några minuter.

Älskar mysiga hemmakvällar

Många har reagerat på hur lik hon har blivit sin pappa och hennes flöde är fullt av fitnessbilder, selfies och modebilder där 23-åringen poserar som en modell. Hon är också hundägare, älskar att resa och gå på festivaler.

Idag bor hon i hemstaden Detroit i Michigan nära hennes familj som hon fortfarande hälsar på regelbundet. Under tiden hon studerade vid universitet träffade hon också kärleken Evan McClintock som också dyker upp i hennes flöde på Instagram ibland. En nära källa till Hailie har berättat för Daily Mail att Evan studerar ekonomi och älskar att golfa.

– Hailies familj har välkomnat Evan, de är ett fantastiskt ungt par som älskar mysiga hemmakvällar snarare än att gå ut och festa. Hailie ville testa att lägga ut delar av sitt liv på Instagram men är inte redo fläka ut hela sig än. Hon njuter av att hålla en låg profil, gå ut med sin hund och gå på träningspass, träffa kompisar och åka på semester med Evan, berättar källan och fortsätter:

– Hon har haft en normalt liv på universitet och var med i en förening, hon var populär och satsade hårt på sina studier.

Så hur ser Hailie ut idag? Kolla in bildspelet:

Eminem har dottern Hailie tillsammans med ex-frun Kim.

Idag är dottern vuxen och många reagerar på hur hon liknar sin pappa.

Hailie lägger ofta upp bilder där hon poserar som en erfaren modell

Hon är en stolt ägare till hunden Wolf

Hailie är idag tillsammans med kärleken Evan.

LÄS MER: 13-åriga Maddoc spås bli nya Eminem – alla häpnar

LÄS MER: Stjärnan rasar efter romansavslöjandet mellan Eminem och Nicki Minaj

FOTO: IBL, Instagram

Senaste nytt