Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Fansen i chock efter Joel Kinnamans galna video: "Skrämmer mig"

17 maj, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Joel Kinnaman under inspelningen av tv-serien Hanna.
Joel Kinnaman håller på och spelar in tv-serien Hanna som baserar sig på filmen med samma namn. Nu häpnar fansen över en actionfylld video som den svenska skådisen har lagt ut på sin Instagram.
Annons

För flera år sedan emigrerade den svenska skådisen Joel Kinnaman, 38, till Hollywood för att försöka sig på en filmkarriär där. Och det har ju gått med bravur! Joel Kinnaman har spelat i flera stora tv-produktioner och haft huvudrollen i filmen RoboCop.

Nu håller den svenska stjärnan på med nästa tv-projekt, som en av huvudrollerna i tv-serien Hanna som baserar sig på filmen från 2011 med samma namn. Joel Kinnaman spelar Erik, en före detta CIA-agent och pappa till dottern Hanna, som han också stridstränat sedan hon var liten. Erik har lämnat CIA och gömmer sig för byrån och både han och Hanna jagas nu av en CIA-agent som hotar med att mörda dem.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu har Joel Kinnaman lagt ut en video ifrån inspelningen av tv-serien, som ger en försmak av hur actionfylld den är. På sin Instagram skriver han:

Annons

“Bråka inte med min lilla flicka…”

Nu häpnar fansen över actionscenen som utspelar sig mellan Joel Kinnaman och två andra skådisar. Bland annat simulerar Joel Kinnaman att han bryter armen av en av personerna i inspelningen.

“Arm-grejen skrämmer mig verkligen. Jag försökte med mig arm och min arm skulle aldrig gå att böja så långt” skriver ett chockerat fan.

“Imponerande! Riktigt snyggt stunt-work!” skriver en svensk och en landsmaninna håller med:

“OMG! Du ser livsfarlig ut!”

Än så länge är det fortfarande oklart när tv-serien Hanna har premiär, men den spås komma någon gång under året.

FOTO: IBL, Instagram

Annons