Fansen i chock efter avklädd bilden på Zac Efron

Zac Efrons bastubild förbryllar

Zac Efron delade med sig av en avklädd bild från bastun. Nu häpnar fansen över vad som syns sticka upp på hans mage. ”Vad är det som sticker upp ur shortsen?”, undrar tusentals följare.

Hollywoodstjärnan Zac Efron, 31, har legat i hårdträning de senaste åren. Dels för rollen i Baywatch-filmen, men även efteråt har han spenderat en del timmar på gymmet.

Men när han häromdagen delade med sig av en bild från bastun var det inte magrutorna som fick hans dryga 40 miljoner fans att haja till, istället är det något som ser ut att sticka upp från shortsen.

Zac Efron sitter i en bastu iklädd endast vita badbyxor, och precis ovanför shortskanten är det något mörkt som sticker upp.

Zac Efrons bastubild förvirrar

”Vad är det som sticker upp ur shortsen?”, undrar en person.

”Jag var tvungen att zooma in en sekund”, skriver en annan.

En tredje person tror sig veta vad det är som syns.

”Herregud, de svarta snörena på dina shorts kan se ut som något annat. Och i den positionen, ha ha”, skriver personen.

Det här är långt ifrån första gången Zac Efron visar upp sina muskler. När han gästade Ellen De Generes tv-show drog han upp tröjan och visade sin mage, något som fick många att ifrågasätta äktheten på hans kropp.

Zac Efron dejtar danska stjärnan

”Är de ens äkta?”, frågade ett fan efteråt.

Istället menade skeptiska tittare att Zac Efrons magmuskler är en illusion.

”Jag älskar honom, men det ser ut som att magmusklerna är målade på hans mage”, skrev en person och fick medhåll av andra

”Det ser inte äkta ut”.

Zac Efron har den senaste tiden kopplats ihop med den danska OS-simmaren Sarah Bro. Enligt uppgifter till danska Se og Hør ska 31-årige Zac Efron under sommaren ha synts i danska staden Lyngby, samma stad där Sarah tränar.

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!