LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Fansen häpnar över nya bilden på världsstjärnan

08 okt, 2022 
Gwen Stefani
Nya bilder på artisten Gwen Stefani har skapat diskussioner.
Eftersom hon ser helt oigenkännlig ut enligt hennes fans.
Annons
Hollywoodfruns nära relation till realityprofilen avslöjadBrand logo
Hollywoodfruns nära relation till realityprofilen avslöjad

Den kända artisten Gwen Stefani, 53, har många hitlåtar i bagaget. Hon är sedan 1986 sångare i bandet No Doubt, med vilka hon medverkat på sex studioalbum mellan 1992 och 2012.

2004 gav Stefani ut sitt debutalbum som soloartist, Love. Angel. Music. Baby. Några år senare släppte hon sitt andra soloalbum, The Sweet Escape och tio år senare kom det tredje soloalbumet, This Is What The Truth Feels Like.Hon är även en av röstcoacherna i populära programmet The Voice.

Det är inte bara hennes karriär som har uppmärksammats, utan hennes klädstil och hennes utseende. Och fans har varit förvånade över att Gwen Stefani aldrig tycks åldras, trots att hon är över 50 år.

Men nu undrar fans världen över vad som egentligen hänt med världsstjärnan.

Anna Anka ryter ifrån mot gruppen: ”Ni vill…”Brand logo
Anna Anka ryter ifrån mot gruppen: ”Ni vill…”

Fansen i chock efter Gwen Stefanis förändring

Det var när Gwen Stefani gästade talkshowen Late Night With Seth Meyers, som flera tittare chockerades över hur oigenkännlig hon såg ut.

Fansen tog till sociala medier för att uttrycka sin förvåning.

”Jag är ett livslångt fan av Gwens och jag kände inte igen henne. Jag är så förvirrad”, skrev en person enligt brittiska Metro.

”Kunde ha fått 100 gissningar vem det var från enbart miniatyrbilden och jag skulle aldrig ha gissat Gwen Stefani…”, tillade en annan.

”Åh herregud hon var så vacker som hon var! Hon hade en viss lockelse till sig.Nu är hon oigenkännlig. Men det är trots allt hennes liv”, skrev en tredje.

Gwen Stefani

FOTO: TT, YOUTUBE

Annons