TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Fansen häpnar över detaljen i nya bilden på Justin Bieber

22 apr, 2019 
AvElin Möllervärn
Justin Biebers nya hår får fansen att jubla.
Justin Biebers nya förvandling gör fansen galna. ”Är det här sant?”, skriver ett fan på Twitter.
Annons

Justin Bieber, 25, rakade av sitt hår i oktober 2018 och har sedan dess låtit håret växa fritt. Nu visar frun Hailey Bieber, 22, upp Justins nya frisyr på Instagram och förvandlingen får fansen att bli galna.

Till bilden på den nyklippta Justin skriver hon:

”Min kärlek. Du är en otrolig man, du gör mig till en bättre människa, du gör mig lyckligare än jag någonsin varit. Otroligt stolt över vem du är och vem du blir. Jag älskar dig mer varje dag”.

Det var flera kändisar som kommenterade under bilden, bland annat modellerna Ashley Graham och Winnie Harlow och skådespelaren Ashley Benson, som verkade älska popstjärnans förändring. Även Justins manager, Scooter Braun, postade bilden på sin Instagram och hintade om ett spännande projekt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Den här killen! Någonting händer. Jag älskar det”, skriver Scooter.

Innan Justin klippte av sig håret sågs han på festivalen Coachella tillsammans med hustrun Hailey och fotomodellen Kendall Jenner. Trots att han bar keps under festivalen kunde fansen notera att håret då fortfarande var långt.

Annons

Fansen häpnar efter bilden

Att se hårförvandlingen har varit en trevlig överraskning för fansen och Twitter har fyllts med positiva kommentarer.

”Justin Bieber har äntligen klippt sitt hår, det här är inget skämt behåll lugnet”, skriver ett fan på Twitter.

Ett annat fan skriver:

”Denna bild fortsatte komma upp i min tidslinje och jag fortsatte bara skrolla förbi den för jag förstod inte att det var Justin för att han äntligen fixat sitt hår för första gången på 20 år, är det här sant?”.

Fotot på Justin är taget framför en greenscreen, vilket har fått fansen att börja spekulera om han snart kommer släppa ny musik.

FOTO: TT, Instagram

Annons