LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Fansen häpnar över Kim Kardashians bild på barnen: “Tvillingar”

02 sep, 2019 
AvSarah Mansouri
Fansen häpnar över detaljen i bilden på dottern North.
Kim Kardashian delar med sig av bilder på sina fyra barn med jämna mellanrum. Den senaste bilden på dottern North och hennes kompisar får följarna att bli minst sagt förvirrade.
Annons
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebisBrand logo
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis

Familjen Kardashian-stjärnan och entreprenören Kim Kardashian, 38, gifte sig med artisten Kanye West, 42, i Italien i maj 2014. För några månader sedan fick paret sitt fjärde barn när lilla Psalm föddes via surrogatmamma.

”Han är här och han är perfekt”, skrev Kim Kardashian på Twitter i maj.

Paret har sedan tidigare barnen North West, 5, Saint West, 3, och Chicago West, 1.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Kim är en flitig användare av Instagram och delar ofta med sig av olika inlägg med allt från reklam för hennes skönhetsmärke KKW BEAUTY till bilder på familjen, vilket gör att hennes fans kan följa med i barnens uppväxt.

Nyligen publicerade realitystjärnan en bild på fyra små tjejer, som poserade på rad framför kameran i matchade neonfärgade kläder.

”Bästisar!”, skriver Kim Kardashian till bilden.

Den söta bilden har nu fått följarna att bli väldigt förvirrade kring vilka det är som egentligen syns på fotot.

North Wests kopia

Många följare känner genast igen Kims äldsta dotter North, som står näst längst till höger på bilden. Till höger om North på bilden står hennes kusin Penelope, som går under smeknamnet P. Penelope är dotter till Kim Kardashians storasyster Kourtney Kardashian, 40, och hennes före detta kärlek Scott Disick, 38.

Annons

Men det många undrar i kommentarsfältet är vem tjejen längst till vänster på bilden är. De uppmärksammar nämligen att hon är väldigt lik Kim Kardashians dotter North.

”North och tjejen längst till vänster (vet inte vad hon heter) skulle kunna vara tvillingar!!”, skriver en följare och flera stämmer in:

”De ser ut som tvillingar”.

”Jag tyckte jag såg North två gånger”.

På den lilla flickan, som många tycker ser ut som en kopia av North, har Kim har taggat Tracy Nguyen Romulus – en väldigt nära vän till familjen Kardashian, som också tar hand Kim och Kanyes PR. Och det visar sig att den lilla flickan som fansen tror är Norths tvilling, är Tracys näst äldsta dotter Remi.

FOTO: SETC/MEGA, Instagram, SPOT/BACKGRID US/TT

Annons