Artikeln innehåller reklamlänkar

Fansen häpnar efter upptäcken i nya bilden på Suri Cruise

Suri Cruise och mamma Katie Holmes

Mor sin upp i dagen. Dottern Suri Cruise ser precis ut som sin mamma Katie Holmes gjorde när hon var yngre.

Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen
Slå på ljud
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen
Slå på ljud

Hollywoodstjärnorna Tom Cruise, 57, och Katie Holmes, 40, välkomnade sin dotter Suri, 13, till världen den 18 april 2006. Under åren har föräldrarnas fans följt hur den lilla flickan växt upp och nu har hon blivit tonåring.

På nytagna foton av mamma Katie och Suri under en shoppingtur på Upper West Side, en av de rikaste stadsdelarna i New York, kan man tydligt se att kändisdottern håller på att växa upp. Det går även att se att det finns slående likheter mellan Suri och hennes mamma, som bara var 19 år gammal då hon först slog igenom i tv-serien Dawson’s Creek.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Redan då Suri fyllde 12 år i fjol var det många som höjde på ögonbrynen efter att Katie lagt upp bilder av henne i sociala medier.

”Jag trodde att du hade delat en bild av dig själv som ung”, var det någon som kommenterade till av bilderna.

Agenturerna står redan på kö

Enligt källor till sajten Radar Online står dessutom modellagenturerna dessutom redan så gott som på kö och knackar på Katies dörr för att hon ska skriva ett modellkontrakt åt Suri. Det pratas om att Suri själv är helt öppen för att skriva på ett sådant, men att hennes mamma vill att hon väntar med att göra det för att Suri ska slippa hamna för mycket i rampljuset vid en så ung ålder som hon är i nu.

– Hon var ju barnstjärna själv och är inte säker på om hon vill att Suri ska växa upp inom den industrin, förklarar en uppgiftslämnare.

Exakt hur länge Katie tycker att dottern ska vänta innan hon påbörjar en modellkarriär är oklart, men många bedömare tror att både Suri och de stora agenturerna snart kommer att lyckas övertala skådisen att låta sitt älskade barn gå modevisningar inom en snar framtid.

– Innan hon fyller 15 lär hon i varje fall få debutera som modell, tror en person som finns i Katies närhet.

Katie Holmes Suri Cruise

Katie Holmes tillsammans med dottern Suri Cruise.

FRÅN FÖRSTASIDAN