TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Fansen häpnar efter Khloé Kardashians första video på dottern True: ”Overklig”

12 maj, 2018 
Khloé Kardashians första video på True
Khloé Kardashian har publicerat den första videon på dottern True, och nu får fansen för första gången se hennes ansikte.
Annons

Det har gått fyra veckor sedan Khloé Kardashian, 33, blev mamma för första gången och dottern True kom till världen. Hon föddes dock under en extremt turbulent tid, pappan Tristan Thompson hade bara dagar före förlossningen blivit avslöjad som otrogen. Han hade vid ett flertal tillfällen umgåtts närgånget med kvinnor, samtidigt som Khloé var gravid med deras dotter.

Efter förlossningen har Khloé valt att hålla mammalivet utanför offentligheten, och har varit restrektiv med bilder på både sig själv och dottern. Fram tills nu.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu har Khloé Kardashian för första gången publicerat en video på True, och i den får vi för första gången se hennes ansikte för första gången. Innan har vi bara skymtat Khloé med True i barnvagnen och en bild av Khloé där man kan skymta dotterns arm och huvud.

Bland kommentarerna till videon häpnar följarna nu över hur gullig True är.

Omg, hon är overklig!”, skriver en.

Hon är bedårande!”, skriver en annan.

Hon är helt perfekt”, skriver ännu en.

FOTO: Ibl, Instagram

Annons