Artikeln innehåller reklamlänkar

Fansen häpnar: Milla Jovovichs dotter en kopia av sin mamma

Milla Jovovichs dotter Ever är en kopia av sin mamma.

Milla Jovovich har lagt upp en bild på Instagram som får följarna att tappa hakan. Millas elvaåriga dotter Ever är en avbild av sin vackra mamma.

Milla Jovovich, 42, är mitt uppe i inspelningen av nya filmen Monster hunter som regisseras av maken Paul W.S. Anderson, 53. Precis som Milla Jovovich succéfilmer Resident Evil bygger Monster hunter på ett dataspel med samma namn.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Milla Jovovich och Paul W.S. Anderson har varit gifta sedan 2009 och har två barn tillsammans, Ever Gabo, 11, och Dashiel Edan, 3.

I ett Instagraminlägg med foton på sig själv och dottern Ever skriver Milla Jovovich att inspelningen av Monster hunter är både tuff och spännande, med skador och långa dagar. Hon skriver också om sin saknad efter sina vänner, bland andra skådespelarkollegorna Meagan Good och Josh Helman.

Ni är så fantastiska och vi saknar er så mycket. Det är svårt att komma tillbaka i leken och börja ett nytt kapitel med den här filmen utan er“, skriver Milla Jovovich på Instagram.

Milla tacksam för barnen

Milla uttrycker också sin tacksamhet över att ha sin familj på plats.

Det säger jag, att ha min familj här med mig gör allt perfekt. Även när jag kommer hem utmattad och har ont, att få er att le är vad jag lever för. Så tacksam att min mamma kom för att hälsa på och Pauls mamma. Tre generationer av Jovovich-Anderssons i huset. Det är svårt att vara en upptagen, arbetande mamma. Det är inte lätt att hitta balans. Men det jag har insett är att om jag inte kan få de här barnen att skratta ÅTMINSTONE en gång om dagen, så gör jag inte mitt jobb. Tack Gud, för alla de bra personerna i mitt liv.

Det som fångar Milla Jovovichs följares uppmärksamhet är dock hur lika de tycker att Milla och hennes dotter Ever är.

Din tvilling“, skriver en person.

Hon ser ut som du i Femte elementet“, skriver en annan.

Hon ser ut precis som du. Undrar om hon blir en skådespelerska och så fantastisk som sin mamma?“, skriver ytterligare en.

Och visst är mor och dotter lika som bär?

LÄS OCKSÅ: Efter lögnerna: Paris Hilton ställer in bröllopet med Chris

LÄS OCKSÅ: Diddy bryter tystnaden om 47-åriga exet Kim Porters död

FOTO: Instagram, IBL

SENASTE NYTT!