Fansen anklagar Katie Price för Photoshopmiss

Katie Price befinner sig just nu på Maldiverna. På en av semesterbilderna tror hennes följare dock att hon har Photoshopat sina ben. Vad tror du?

Glamourmodellen Katie “Jordan” Price, 38, är en flitig användare av skönhetsbehandlingar och är inte främmande för att lägga sig under kniven för att få det utseendet hon vill ha. Men nu anklagar fansen henne för att ha använt sig av Photoshop för att förändra sitt utseende, skriver Mirror.

I ett foto på Instagram poserar Katie på en strand med sonen Jett på höften. Inga konstigheter så långt. Men fansen har uppmärksammat att det ser ut som om Katie har mycket längre och smalare ben än vad hon har i verkligheten.

https://www.instagram.com/p/BSLSXLKAnbb/?taken-by=officialkatieprice

En följare skriver “Du har de längsta vaderna som mänskligheten sett #dåligphotoshop” och en annan skriver “Hennes ben ser misstänksamt avlånga ut”. Andra följare väljer att skriva sina misstankar om Photoshopmissen på ett lite snällare sätt: “Du ser fantastisk ut, speciellt efter 5 barn. Varför Photoshopa? Dina ben ser typ 1.8m meter långa ut”, en annan skriver “Älskar henne men 100% på att hon inte är så lång”.

Katie och hennes man Kieran Hayler, 30, är just nu på semester på lyxiga Maldiverna. De har även med sig sina två gemensamma barn Bunny, 2, och Jett, 3, samt Katies tre barn sedan tidigare, Harvey, 14, Junior, 11, och Princess, 9.

Katie har valt att inte kommentera anklagelserna.

LÄS OCKSÅ: Kan du se Vogues pinsamma photoshop-miss?

Foto: IBL

SENASTE NYTT!