LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Experterna eniga: Kim Kardashians berömda rumpa har minskat

29 nov, 2018 
AvLotta Gray
Det ryktas om att Kim Kardashian har förminskat sin berömda rumpa.
Nu kan den berömda rumpan vara ett minne blott. Just nu spekuleras det friskt i om Kim Kardashian kan ha förminskat sin bak.
Annons

Trebarnsmamman Kim Kardashian, 37, lät 2011 göra en röntgen för att bevisa att hennes berömda bakdel faktisk var helt äkta men nu, helt plötsligt, är den mindre än någonsin. Nu spekulerar alla om världens mest kända rumpa, tillhörande är ett minne blott!

En del spekulerar i om hon haft inlägg, alltså mjuka, vadderade kuddar i trosorna för att fylla ut den men nu tagit bort dem. Plastikkirurgen Dr Norman Rowe har dock en annan teori.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Min uppfattning är att hon har haft ett upplyftande fillermaterial i rumpan som nu har börjat absorberats upp och försvunnit i och med att hon börjat träna och gått ner i vikt. Det är möjligt att hennes mindre kurvor kan bero på det, berättar han i Radar Online och fortsätter:

– Fillerinläggen varar ungefär två år innan det naturligt tas upp och försvinner i kroppen men om hon skulle velat påskynda processen måste hon genomgå en fettsugning.

Hans kollega Anthony Yon håller med.

Annons

– Det skulle kunna var så att hon gått ner i vikt men det verkar som om hon tagit bort sina rumpimplantat, eller att hon gjort en fettsugning eller en kombination. Att göra en fettsugning kan få en enorm bakdel att på några veckor “bara” bli stor, säger han till samma sajt.

Och det är inte första gången experter uttalar sig om Kim Kardashians bak. I februari 2017 var det samma visa då den New York-baserade läkaren Matthew Schulman uttalade sig.

– Kims rumpa ser mindre ut, sa han då till Radar Online.

Enligt hans expertutlåtande ser det ut som att stjärnan genomgått en fettsugning eftersom han menar att rumpans storlek inte kan ha förändrats på naturlig väg.

Spana in bilderna på Kims berömda bak och kolla själv:

Annons