LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Euphoria-skådespelaren plötsligt död – en vecka efter sin pappas begravning

01 aug, 2023 
Euphoria, Agnus Cloud
Euphoria-stjärnan Angus Cloud har plötsligt avlidit.
Detta en vecka efter att han begravde sin far.
Han blev 25 år gammal.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Folkkära kändisar som lämnat oss 2022Brand logo
Folkkära kändisar som lämnat oss 2022

Skådespelaren Angus Cloud som främst är känd för sin roll i succé-serien Euphoria har plötsligt somnat in. Han blev 25 år gammal.

– Det är med det tunga hjärtan som vi var tvungna att säga hejdå till en otrolig människa idag, säger ”Euphoria”-stjärnans familj till TMZ.

HBO sörjer bortgångne stjärnskottet: ”Oerhört begåvad”

Det var 2019 när serien Euphoria släpptes som skådespelaren Angus Cloud slog igenom i sin roll som knarklangaren Fezco. För rollen, som var hans första, blev han hyllad av tittare från hela världen.

Sedan dess har Angus fortsatt sitt skådespeleri och medverkat i filmer som bland annat The Line och North Hollywood. Dessutom har han varit med i flera stora artisters musikvideos som Noah Cyrus, Juice WRLD och Becky G.

Annons

I ett inlägg på Instagram sörjer streamingtjänsten HBO stjärnskottets bortgång och skriver:

"Vi är otroligt ledsna. Han var oerhört begåvad och en älskad del av HBO- och Euphoria-familjen. Vi uttrycker våra djupaste kondoleanser till hans vänner och familj under denna svåra tid”.

Begravde sin pappa för en vecka sedan

Nu har den unga skådespelaren lämnat oss. Enligt TMZ var det under måndagen som polisen i Oakland fick ett larmsamtal från Angus mamma som rapporterade om en möjlig överdos och att han inte längre andades.

Samtidigt berättar familjen att Angus bara en vecka tidigare hade begravt sin bortgångne pappa och att han under en längre tid varit öppen med sin kamp mot psykisk ohälsa.

– Vi hoppas att hans bortgång kan vara en påminnelse till andra att de inte är ensamma och inte bör bekämpa detta på egen hand i tysthet, säger familjen och fortsätter:

– Den enda tröst vi har är att vi vet att Angus nu återförenats med sin pappa, som var hans bästa vän.

Skådespelarens dödsorsak är ännu inte fastställd.

FOTO: TT

Annons