LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Chevy Chase, 80, i rullstol efter kollapsen – tunga sjukdomsbeskedet

21 dec, 2023 
Ett päron till farsa-ikonen Chevy Chase syns nu i rullstol.
Senaste tiden har varit svår, nyligen kollapsade Chevy under ett event och han har även gått igenom en tuff tid med sitt hjärta.
Annons
Lasse Åberg blickar tillbaka på livet – visar upp bildernaBrand logo
Lasse Åberg blickar tillbaka på livet – visar upp bilderna

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Cornelius "Chevy" Chase, 80, är en känd amerikansk skådespelare, komiker och författare. De flesta känner nog igenom honom från succéfilmerna Ett päron till farsa som ofta visas runt jultider.

Chevy har en lång och gedigen karriär och han närvarar ofta på olika event. Nyligen föll skådespelaren kraftigt när han medverkade under evenemanget Shea's Performing Arts Center i Buffalo, New York.

Chevy Chase i rullstol – nya bilderna visar hälsoproblemen

Enligt sajten The sun tog Chevy in sig med rullstol på scenen, men han reste sig till slut och gick mot publiken.

Chevy hälsade glatt till folkhavet och tog sig runt hela scenen. Men när han klev av föll han ner på golvet. Han eskorterades sedan tillbaka på scenen med hjälp av sin fru och programledaren för eventet.

Medlemmarna av publiken sa att han stannade till slutet av evenemanget och tog även bilder med fansen efteråt.

Källor nära Chevy sa till TMZ att han missbedömde var scenkanten var på grund av belysningen. Tack och lov kom skådespelaren ut oskadd förutom ett blåslaget knä.

Chevy Chases tuffa hälsokamp – fick spendera veckor på sjukhus

I dagarna närvarade Chevy under en hyllning i skådespelaren Sylvester Stallones ära. Chevy satt även då i rullstol men reste sig så småningom upp och poserade med Rambo-skådespelaren framför den berömda Rocky-statyn. Duon log mot kamerorna när Chevy slog sin arm runt Stallone.

Chevy Chase har kämpat med sin hälsa de senaste åren. I mars 2021 fick Chevy äntligen åka hem efter att ha tillbringat fem veckor på sjukhuset på grund av hemliga problem med hans hjärta, enligt Variety.

Han släppte så småningom ett uttalande till Page Six och sa:

”Det här är mina första dagar hemma. Jag kan bara säga hur glad jag är över att nu vara tillbaka med min familj. Jag mår bra. Jag var på sjukhuset i fem veckor. Ett hjärtproblem.”

FOTO: Ronald Grant Archive/ TT Splashnews/TT

Annons