Enrique Iglesias gömde hundskit i Bagges bil

Enrique Iglesias skojade med svenske producenten Anders Bagge som givetvis gav tillbaka på sitt sätt.

Smörsångaren Enrique Iglesias, 41, är på väg till Sverige för en konsert den 3 maj och det är över tio år sedan artisten stod på en scen i Sverige. I en intervju med Expressen berättar Enrique Iglesias att han har goda minnen av Sverige och fortfarande bra kontakt med kompisarna Max Martin och Anders Bagge som gjort en del musik åt världsstjärnan.

– Jag känner till stan ganska väl och jag älskar den. Stockholm är en av de vackraste städerna i världen. Det är rent och människorna är trevliga.

Enrique Iglesias gillar att skämta.

Annons:
Hemmabehandlingen som bleker tänderna skonsamt men effektivt

Att han gillar att skoja går det inte att ta miste på. Det fick Anders Bagge allt kännas vid.

– Den mest minnesvärda och roliga inspelningen jag har gjort under hela min karriär var faktiskt med Anders Bagge (runt 2008, 2009, Exp. anm.). Han brukade göra galna saker. En dag gömde jag hundskit i hans bil. Han blev helt galen för hans bil luktade riktigt, riktigt illa.

– Saken var den att det var en hyrbil. När han kom tillbaka till Miami la han en bit kött i min bil som han gömde under sätet. Naturligtvis luktade inte köttet dåligt från början men dagarna och veckorna gick och min bil började lukta riktigt illa. Jag blev helt galen och jag trodde aldrig att Anders skulle hämnas. Men han gömde den där köttbiten. Jag överdriver inte nu – jag åkte till biltvätten varje dag men ingen kunde komma på vad det var som luktade så illa.

Anders Bagge.

LÄS OCKSÅ: Fröken Sverige-vinnaren är Anders Bagges nya kärlek

Foto: Stella

Senaste nytt