LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Emmas, 24, nya kärlekshyllning till Dolph Lundgren

22 jan, 2019 
Dolph och Emma.
Dolph Lundgren avslöjade häromdagen att han har funnit kärleken hos 38 år yngre Emma Krokdal.
Nu bekräftar även hon relationen på sin Instagram.
Annons

Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansenBrand logo
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen

Dolph Lundgren, 62, har funnit lyckan  i Emma Krokdal, 24, från Norge.

Paret har synts ute tillsammans flera gånger och senast var de på Cana Dorada Film & Music Festival i Dominikanska Republiken där de poserade med varandra på röda mattan under helgen.

På Emma Krokdals Instagram kan man se att hon har lagt upp bilder från solstolen och Dolph Lundgren har lagt upp en film där han simmar i hotellpoolen och skriver i inlägget:

”Svalkar mig i Dominikanska Republiken på Cana Dorada Film Festival. Fantastiskt ställe!”.

Det var för Nöjesbladet som Dolph Lundgren bekräftade kärlekslyckan.

– Emma arbetar som personlig tränare i LA. Hon kommer ursprungligen från Trondheim i Norge. Hon är min flickvän och vi träffades för fem månader sedan, säger Dolph Lundgren till Nöjesbladet via sin agent Johan Pråmell.

Annons

Emmas första offentliga bild

Nu har även Emma visat upp relationen offentligt. Strax efter att nyheten blev känd i svensk press valde hon att lägga ut en bild på paret på sin Instagram, tillsammans med en hjärt-emoji. Hon har även lagt ut en bild på två drinkar på Instastory där det står:

”Sista dagarna i paradiset”.

2016 tog Dolph Lundgrens senaste relation med den tidigare flickvännen Jenny Sandersson, 39, slut, efter fem år ihop. Enligt Jenny tog det slut för att båda behövde fokusera på sig själva och sina egna karriärer.

Från sitt tidigare äktenskap med Anette Qviberg har Dolph Lundgren barnen Ida, 23, och Greta, 18. Anette och Dolph har idag en god relation, så sent som 2017 var de på semester ihop i Spanien.

Senast i november publicerade Dolph en bild av hela sin familj, när yngsta dottern Greta fyllde 18 år. Då fanns Anette med för att fira den stora dagen. Döttrarna syns då och då på Dolphs sociala medier, men ännu har han inte lagt ut något på sin nya flickvän.

Annons