Emma Roberts och Garrett Hedlunds namnval till nyfödda sonen

Garrett Hedlund, Emma Roberts

Emma Roberts och kärleken Garrett Hedlund blev föräldrar för första gången i mellandagarna.
Enligt uppgifter avslöjas nu det högst oväntade namnvalet till den tre dagar gamla sonen.

Emma Roberts, 29, slog igenom som skådespelare redan vid tio års ålder i kriminaldrama-filmen Blow. Med en faster som Julia Roberts i släkten så är det inte helt otippat att Emma också blev intresserad av skådespeleri.

Sedan dess har Emma haft roller i flera storfilmer och nyligen har man kunnat se henne på Netflix, när hon spelade huvudrollen i filmen Holidate, som hade premiär nu innan jul.

LÄS MER: Här är alla julfilmer som sänds på tv under mellandagarna

Emma var tidigare förlovad med American horror story-stjärnan Evan Peters, 33, men våren 2019 valde de att bryta förlovningen och gå vidare på varsitt håll.

Emma Roberts fann kärleken i Garett Hedlund

Kort efter uppbrottet från Evan fick Emma upp ögonen för vännen och skådespelaren Garrett Hedlund, 36.

Garrett Hedlund kommer från Minnesota och har både norskt och svenskt påbrå. Han har gjort roller i flera storfilmer som Triple frontier, Mudbound och Unbroken.

När Emma började dejta Garrett hade de tidigare varit vänner, men relationen utvecklades snabbt till något mer. Uppgiftslämnare till Us Weekly sa då att kärleken var helt ny när paret för första gången fotograferades hand i hand på Los Angeles gator.

Garrett Hedlund, Emma Roberts

En av de första bilderna på Emma och Garrett.

Foto: TT

I början ska Emma och Garrett alltså försökt ha hållit relationen lite diskret, men i somras var det helt andra bullar när det framkom att paret väntade barn.

Trots att de själva inte hade bekräftat den glada nyheten vid det laget så strömmade gratulationer in på Emmas Instagram-bilder. Följarna började till och med spekulera så mycket att de kom fram till att de trodde att det var en flicka som låg inuti stjärnans mage.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Det ovanliga namnvalet till sonen

I höstas gick Emma äntligen ut med graviditeten när hon la upp en bild på Instagram. På bilden sitter hon hon och glatt håller om magen med kärleken Garrett vid sin sida.

Den bilden blev startskottet för offentliggörandet av graviditeten, för sedan dess har det bara kryllat av gravidbilder på Emmas Instagram.

Men de följarna som gissade på att paret väntade på en dotter, visade sig ha fel. För nu har bebisen kommit till världen och det var inte alls en flicka – utan det var en pojke som låg och grodde i Emmas mage.

Enligt uppgifter till TMZ kom parets son till världen i söndags och enligt källan ska förlossningen ha gått bra och alla i familjen mår bra. Nu avslöjar paret det oväntade namnvalet för sonen. Han ska heta nämligen heta Rhodes.

FOTO: TT, Instagram

LÄS OCKSÅ: Så ser Tiger Woods och Elin Nordegrens son Charlie ut idag

LÄS OCKSÅ: Därför försvinner Vänner från Netflix – där kan du se tv-serien istället