LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Eminems storbråk – efter orden om dottern Hailie

13 dec, 2019 
Hänt
Eminem och dottern Hailie Jade.
Rapparen Eminem är rasande på artisten Nick Cannon som uttalat sig om Eminems dotter Hailie Jade.
Men enligt en källa till Hollywood life var det att gå ett steg för långt.
Annons
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansenBrand logo
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen

Marshall Mathers, 47, eller Eminem som han är mest känd för, verkar vara en långsint person. Enligt Hollywood life kan han vara kapabel att ta med sig agg mot folk ända till graven. En av de dispyterna är bråket med rapparen Nick Cannon, 39, som enligt sajten ”kan vara för evigt”.

Nick Cannon har tidigare rappat om Eminems dotter Hailie Jade Scott Marshall, 23, något som Eminem krävde en ursäkt för. Dock verkar det som att Eminems avsky mot rapparen kan hålla i sig ett bra tag till.

Orden som fick Eminem att tagga till var: ”Han är helt vrickad. Kan någon hämta Hailie och det andra barnet du uppfostrar, som inte ens är ditt”.

När Eminem begärde en ursäkt blev det kanske inte riktigt som rapparen tänkt sig. Det kom nämligen ingen ursäkt, utan istället en andra diss. Den andra låten finns i Nick Cannons nya låt The invitation. I låten påstår Nick Cannon att Eminem behöver ett ansiktslyft och att han antagligen röstat på president Donald Trump. Han påstår även i texten att Eminem aldrig kommer bli en legend.

Annons

Bråken tar aldrig slut

Enligt en källa till Hollywood life ser det inte ut att finnas någon ände på Eminems bråk med Nick Cannon.

– Eminem kommer inte stötta någonting som Nick Cannon tar sig för. Det är inte vänner, de kommer inte bli vänner och Em kommer aldrig någonsin på en miljon år medverka på Nicks radioshow, tv-show eller något annat som Nick är involverad i, säger källan och fortsätter:

– Vissa bråk varar för evigt och detta är absolut något som kommer fortlöpa. Nick nämnde Hailie och det är helt utanför gränserna. Detta kommer bli mycket värre och det finns inte något slut i sikte för dissarna som kommer att passas fram och tillbaka.

Dispyten mellan Eminem och Nick Cannon har pågått i drygt tio år och har, enligt Hollywood life, sannolikt att göra med att Eminem kritiserade Nicks exfru Mariah Careys låtar på sitt album Bagpipes from Bagdad som släpptes 2009.

Av: Malou Wilson och Agnethe Alm

FOTO: TT/Evan Agostini, Instagram

Annons