Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Elle Macpherson, 54, hånas för kroppsdelen efter nya bilden

24 jul, 2018 
Malin Ljung
Elle Macpherson mobbas för sina fötter
Elle Macphersons bild från poolen har mött stor kritik. Nu hånas den 54-åriga supermodellen för en kroppsdel...
Annons

Elle Macpherson, 54, är en av världens mest hyllade och framgångsrika modeller – och det finns en anledning bakom hennes smeknamn “The Body”. Men det spelar ingen roll, hon blir trots det utsatt för sitt utseende.

I helgen publicerade hon en bild från ett avslappnat ögonblick vid en pool. Vid en första anblick ser det magiskt ut, men vissa av hennes följare har uppenbarligen vaknat på fel sida och glömt bort att hat och hån inte är särskilt bra egenskaper hos en människa. För de går nämligen till angrepp mot Elle Macpherson och hånar henne för hennes fötter.

“Äckliga fötter”, “Vad är det för fel på den vänstra foten?”, och “Snälla, inga fler bilder på de här fötterna” är kommentarer som återfinns i kommentarsfältet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Samtidigt visar en stor del av hennes följare att de är bättre människor då de försvarar Elle Macpherson.

Annons

“Hon är en multi-miljonär supermodell. Jag tror verkligen inte att hon bryr sig om sina trasiga fötter eller om hon borde ha photoshopat dem”, skriver en person.

“De negativa kommentarerna här är ett tecken på vad som är fel i vår värld idag, det förväntas alltid perfektion, att blunda för de vackra delarna i fotot och istället fokusera på att hitta något du tycker inte duger”, skriver en annan.

Elle Macpherson slog igenom stort som modell när hon fem gånger under 80- och 90-talet prydde omslaget på Sports Illustrated.

För två år sen pratade hon ut i en stor intervju med Coveteur om känslan att åldras.

– I 50-årsåldern är det normalt att min kropp går in i nästa fas av mognad. Jag har bestämt mig för att försöka ha kvar en hälsosam kropp, men det måste komma inifrån. Mina hälsomål är; älska, bli älskad, skratta, återfukta, styrka och att göra några fysiska aktiviteter, inre lugn, berättade hon då.

Vi gissar att Elle Macpherson, oavsett fotform, har fötterna på jorden och skakar av sig de knäppa kommentarerna.

Se bilden på Elle Macpherson här: 

FOTO: Ibl, Instagram

Annons