Elin Nordegren och Tiger Woods 10-årige son gör succé

Tiger Woods och Elins son

Under sitt äktenskap fick Elin Nordegren och Tiger Woods två barn.
Ny hyllas sonen Charlie inom golfvärlden.
– Den rena svingen går i släkten, skriver USA Today.
Slå på ljud

Det var när Elin Nordegren, 40, var barnflicka åt makarna Jesper Parnevik, 54, och Mia Parnevik, 51, som hon träffade kärleken i golfproffset Tiger Woods, 44. 2004 gifte de sig på Barbados och därefter kom barnen Charlie Axel Woods, 10, och Sam Alexis Woods, 12.

2009 uppdagades en otrohetsskandal runt Tiger Woods och året därpå bestämde sig makarna för att skiljas. Elin har varken dementerat eller bekräftat ryktena om Tiger Woods men för sex år sedan avslöjade hon att relationen med ex-maken är bättre idag.

– Min relation till Tiger är inriktad på barnen, det går riktigt bra, och jag är så glad för det. Han är en fantastisk pappa, sa Elin Nordegren till tidningen People.

Ex-makarnas liv efter skilsmässan

I juni förra året avslöjade Elins mamma Barbro Holmgren, 67, att dottern väntade barn med pojkvännen, tillika tidigare NFL-stjärnan, Jordan Cameron, 31.

Elin, som genom åren har hållit sig undan rampljuset, har inte lagt upp några bilder på bebisen än men när hon och Jordan var på sonen Charlies fotbollsturnering i oktober fick vi för första gången se en glimt av familjens senaste tillskott.

Även Tiger Woods har gått vidare efter skilsmässan. 2017 blev det känt att golfproffsets nya flickvän är Erica Herman.

Charlie Woods hyllas i golfvärlden

Tiger Woods och Elin Nordegrens son Charlie går i sin pappas fotspår och i helgen deltog han i en i ungdomstävling i golf i Florida. Ett klipp från tävlingen har fått stor spridning i sociala medier och många golfentusiaster hyllar nu Charlie Woods talang.

”Den rena svingen går i släkten. Ynglingen ser ut att ta efter sin pappa”, skriver USA Today.

”Charlie Woods har redan en sving som gör de flesta spelare avundsjuka”, skriver NBC:s Golf Central på Twitter.

Pappan Tiger Woods är en av världens bästa golfare genom tiderna och nu verkar det alltså som att många spår en liknande framtid för sonen.

FOTO: EZRA SHAW/TT

SENASTE NYTT!