Elena Belles hjärtskärande svar på dottern Lunas fråga

Elena Belle och familjen

Elena Belle har flera gånger delat med sig om känslorna efter maken Michaels bortgång.
Nu berättar hon även om tuffa frågan från dottern Luna.
"Hon frågar hela tiden", skriver tv-profilen i en story på Instagram.

Svenska Hollywoodfruar-profilen Elena Belle, 34, har många tuffa månader bakom sig. Det var i mars som hennes make, Michael Theanne, föll ihop under en promenad i närheten av parets hem i Los Angeles. Ambulans kallades till platsen men Michaels liv gick inte att rädda och han avled – bara 45 år gammal.

Efter sig lämnade han hustrun Elena Belle och dottern Luna, 2, som efter den tragiska händelsen valt att flytta från huset där familjen tidigare levde.

“Svaret är ja, vi flyttade för två dagar sedan. Och vi älskar det här stället. Det känns väldigt tryggt och mysigt. Jag har aldrig insett att jag faktiskt föredrar att bo i lägenhet”, skrev Elena i en story på Instagram för ett par dagar sedan.

Kontakten med familjen

Nu öppnar Elena Belle återigen upp kring känslorna efter sin makes död då hon svarar på sina följares funderingar under en frågestund på Instagram.

“Jag har verkligen fått så mycket stöd. Men jag börjar ifrågasätta om jag verkligen är ok, igår var jag så yr och hade grov ångest. Men vissa dagar mår jag helt ok. Det är bara att kämpa, det kommer bli bättre”, skriver Elena Belle.

En annan fråga som Elena Belle svarar på är hur hennes och Lunas kontakt är med Michaels familj.

“De var precis här i LA. Vi är alla jättenära och jag och Luna kommer att fortsätta traditionerna som att till exempel åka och hälsa på familjen under sommaren”, svarar Elena.

Svåra frågan

Elena Belle har flera gånger hyllat Mischael för de fina kvaliteter han hade som pappa till dottern Luna. När hon får frågan kring om tvååringen noterat att hennes pappa är borta kommer tv-profilen med ett hjärtskärande svar:

“Hon frågar om honom hela tiden, hon älskade honom. Jag berättar för henne att han finns i hennes hjärta och är med henne hela tiden. Och att han den här gången var tvungen att resa iväg till en plats som kallas för himlen under en väldigt lång period. Och att en dag kommer vi alla träffas igen”.