TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Efter uppbrottet – Kylie Jenners kompis är Tygas nya kärlek

01 feb, 2019 
AvOla Brising
Tyga och Tammy
Rapparen Tyga har varit bitter över separationen från Kylie Jenner efter att hon blev miljardär. Nu dejtar han hennes australiensiska kompis Tammy Hembrow.
Annons

Det var snart ett år sedan Kylie Jenner, 21, och Travis Scott, 26, blev föräldrar till dottern Stormi Webster, 11 månader. Sedan dess, kanske inte i första hand på grund av deras familjelycka, utan snarare därför att Kylie är så framgångsrik, själv tjänat ihop en miljardförmögenhet i dollar och listats som en av de rikaste kvinnorna i USA av den berömda affärstidningen Forbes, så har hennes ex-kille rapparen Tyga, 29, bubblat av avundsjuka.

En av rapparens vänner berättade i somras för sajten Hollywood life att han han är arg på sig själv för att han inte fick det att funka med Kylie, som nu är superrik och framgångsrik:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Tyga har tampats med ekonomiska problem de senaste åren, men han hade det aldrig så lätt som när han var med Kylie och han saknar lyxlivet de delade. Han saknar deras liv ihop, särskilt nu när hon praktiskt taget är miljardär.

Vännen fortsatte med att förklara att Tyga omöjligt kunde släppa att han sumpat chansen till ett liv i rikedom med Kylie:

Annons

– Han är arg över att de inte längre är tillsammans för han känner att han borde få ta del av den där miljarden också… han hjälpte henne att få allt.

Tygas nya flickvän

Nu verkar det som om den avundsjuke rapparen antingen har kommit över Kylie på ett känslomässigt plan eller gör allt för att jävlas med henne, för när han nyligen var i Australien och turnerade hittade han en ny flickvän i den australiensiska influencern Tammy Hembrow, 24, som är en av Kylies väninnor.

Han och Tammy träffades först på Rolling Loud-festivalen i Sydney förra helgen och sågs sedan hångla upp varandra backstage när Tyga hade en konsert i Brisbane på måndagskvällen. En källa berättar för Daliy Mail Australia att Tammy och Tyga är ett par,

– Dom åkte upp till Brisbane separat och möttes upp där igen senare.

Även om Tyga inte vill gå ut offentligt med att de är ihop verkar de gilla varandra:

– Hon kommer nu att följa med honom runt på hela hans Australien-turné.

Annons

En annan person som var på konserten på Eastons Hill Hotel i Brisbane berättar för tidningen:

– Tammy satt vid sidan av scenen hela kvällen, precis som om hon var hans flickvän. Och hon trippade runt och viftade med sitt backstagepass hela tiden så att alla skulle se det.

Trots att det är uppenbart för alla att de har en romans dementerade Tammys syster och pressperson Amy Hembrow relationen på tisdagen då hon sa:

– De dejtar inte, utan är bara vänner.

Med största sannolikhet är det Tyga som vill smyga lite lagom mycket med relationen.

FOTO: TT, Instagram

Annons